Închide meniul

Real Madrid – Manchester City | Rodrygo, omul momentului la echipa lui Ancelotti! Brazilianul a făcut „dubla” în prelungiri

Alexandru Ivan Publicat: 5 mai 2022, 0:13

Reclamă
Real Madrid – Manchester City | Rodrygo, omul momentului la echipa lui Ancelotti! Brazilianul a făcut „dubla în prelungiri

Rodrygo, eroul lui Real Madrid cu Manchester City

Profimedia

Real Madrid – Manchester City e meciul de vis din semifinalele UEFA Champions League. Echipa lui Pep Guardiola conducea cu 1-0 în minutul 89 și se pregătea de finală. Brazilianul Rodrygo, de nicăieri, a marcat două goluri în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodrygo a marcat prima dată din centrarea lui Karim Benzema. Brazilianul a ajuns în fața lui Ederson și a împins balonul în poarta lui Manchester City.

Rodrygo, „dublă” în prelungiri în Real Madrid – Manchester City

Al doilea gol, Rodrygo l-a marcat cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Dani Carvajal. Toate acestea în decurs de numai 90 de secunde. Real Madrid nu avusese niciun șut pe spațiul porții, până la primul gol al brazilianului.

Rodrygo a devenit doar al doilea brazilian care marchează două goluri într-o semifinală de UEFA Champions League, după Lucas Moura, în 2019, în Ajax – Tottenham 2-3.

Reclamă
Reclamă 4

 

Recorduri fabuloase pentru jucătorul brazilian

De asemenea, Rodryo a devenit primul jucător care marchează două goluri după minutul 90 într-un meci din fazele eliminatorii din UEFA Champions League. Totodată, e prima rezervă a lui Real Madrid care face „dubla” într-un meci din Liga Campionilor, după Gareth Bale, în finala din 2018.

Reclamă

Rodrygo a marcat și golul lui Real Madrid din returul cu Chelsea din faza sferturilor, care a împins meciul în prelungiri. Ulterior, galacticii au mers mai departe.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și