Închide meniul

Reacţia nemţilor după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul Real Madrid – Borussia Dortmund! Ce au remarcat germanii

Bogdan Stănescu Publicat: 21 octombrie 2024, 18:39

Reclamă
Reacţia nemţilor după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul Real Madrid – Borussia Dortmund! Ce au remarcat germanii

Reacţia nemţilor după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul Real Madrid - Borussia Dortmund!

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia Images

Reacţia nemţilor a venit după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul Real Madrid – Borussia Dortmund. Echipa germană a publicat un mesaj pe site-ul ei oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemţii au remarcat că Borussia Dortmund nu a pierdut niciun meci cu arbitrul român Istvan Kovacs la centru.

Reacţia nemţilor după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul Real Madrid – Borussia Dortmund!

Românului i-a fost încredințat meciul. A arbitrat 22 de meciuri până acum în Champions League, două care le-a implicat pe Borussia Dortmund.

Ambele în deplasare și ambele câștigate. 2-1 cu Zenit, pe 8 decembrie 2020, și 3-1 cu AC Milan, pe 28 noiembrie 2023”, au scris reprezentanţii Borussiei Dortmund, pe site-ul oficial al clubului.

Istvan Kovacs va fi arbitrul de centru al meciului Real Madrid – Borussia Dortmund, care se va disputa marţi, de la ora 22:00, în Liga Campionilor. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Istvan Kovacs va fi ajutat de o brigadă românească la meciul Real Madrid – Borussia Dortmund. Asistenți sunt Mihai Marica și Florin Neacșu. Marcel Bîrsan va îndeplini rolul de al patrulea oficial.

Istvan Kovacs a fost delegat anterior în Liga Națiunilor. În pauza competițională, Kovacs a arbitrat meciul Croația – Scoția, din Liga A a Ligii Națiunilor. Partida a avut loc pe 12 octombrie și a fost câștigat de echipa gazdă cu 2-1. Echipa lui Kovacs a inclus asistenții Mihai Marica și George Florin Neacșu, iar Marcel Bîrsan a fost cel de-al patrulea oficial.

Horațiu Feșnic debutează în Champions League

Pe de altă parte, Horațiu Feșnic va debuta în Champions League, având rolul de arbitru principal la meciul Girona – Slovan Bratislava. Această confruntare va avea loc marți, 22 octombrie, de la ora 22:00.

Reclamă

În echipa lui Feșnic se vor mai afla asistenții Valentin Avram și Alexandru Cerei, iar Szabolcs Kovacs va fi al patrulea oficial. Până la această delegare, Feșnic arbitrase exclusiv în rundele preliminare, conform FRF.ro.

Champions League se întoarce cu meciuri tari

Marți, 22 octombrie, vor avea loc primele dueluri din runda cu numărul 3. Meciurile care se joacă marți în Champions League sunt următoarele:

  • Monaco – Steaua Roșie – 19:45
  • AC Milan – Club Brugge – 19:45
  • Arsenal – Șahtior Donețk – 22:00
  • Juventus – Stuttgart – 22:00
  • Sturm Graz – Sporting – 22:00
  • Real Madrid – Borussia Dortmund – 22:00
  • PSG – PSV – 22:00
  • Girona – Slovan Bratislava – 22:00
  • Aston Villa – Bologna  – 22:00
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și