Închide meniul

Reacția presei din Franța după prestația lui Istvan Kovacs din Newcastle – PSG 4-1. Centralul român, gafă în minutul 39

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2023, 8:40

Reclamă
Reacția presei din Franța după prestația lui Istvan Kovacs din Newcastle – PSG 4-1. Centralul român, gafă în minutul 39

Reacția presei din Franța, după prestația lui Istvan Kovacs din Newcastle - PSG 4-1

Istvan Kovacs, în timpul meciului dintre Newcastle și PSG / Profimedia

Reacția presei din Franța, după prestația lui Istvan Kovacs din Newcastle – PSG 4-1. Jurnaliștii din Hexagon au analizat duelul câștigat de către formația engleză, meci care a fost arbitrat de către centralul din Carei, Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Newcastle și PSG s-a încheiat cu surprinzătorul scor de 4-1, în favoarea echipei britanice. Golurile gazdelor au fost marcate de Almiron (min 17), Burn (min 39), Longstaff (min 50) și Schar, în timp ce pentru campioana Franței a marcat Lucas Hernandez (min 56).

Reacția presei din Franța, după prestația lui Istvan Kovacs din Newcastle – PSG 4-1: „Nu a fost luat în considerare”

În minutul 39 al duelului de pe St. James ‘ Park, Istvan Kovacs a anulat reușita lui Burn. Totuși, sistemul de arbitraj video a intervenit și a validat golul reușit de către fundașul englez, iar scorul a devenit 2-0 în favoarea gazdelor.

La finalul partidei, presa din Franța a analizat prestația centralului român, iar jurnaliștii din Hexagon au vorbit și despre eroarea comisă de către Istvan Kovacs în minutul 39 al duelului din grupele UEFA Champions League.

„Un henț comis de Lascelles a fost suspectat în punctul culminant al acțiunii, dar nu a fost luat în considerare de domnul Kovacs. Și nici Guimaraes nu a fost în ofsaid, care a fost acoperit de Marquinhos!”, au notat jurnaliștii de la lequipe.fr.

Reclamă

„După o acțiune confuză, Dan Burn și-a arătat puterea de a-i permite lui Newcastle să conducă cu 2-0 în această miercuri împotriva lui PSG, în faza grupelor din Liga Campionilor.

După câteva minute de ezitare, golul a fos validt de arbitrajul video. O greșeală a lui Lascelles, care a atins mingea cu mâna, a fost suspectată, dar arbitrul român Istvan Kovacs a decis să nu o sancționeze. Ca o reamintire, hențurile ofensive nu mai sunt fluierate sistematic”, au scris și cei de la rmcsport.bfmtv.com.

După acest rezultat, Newcastle se află pe primul loc în Grupa F a Ligii Campioilor, cu 4 punce obținute după 2 meciuri disputate. În prima etapă a grupelor, englezii au remizat, în deplasare, cu AC Milan, scor 0-0. De cealaltă parte, campioana Franței, PSG, este pe locul al 2-lea, cu 3 puncte. Clasamentul este completat de AC Milan, cu 2 puncte și de Borussia Dortmund, cu un singur punct.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs, moment controversat în Newcastle – PSG!

Newcastle a făcut un meci incredibil la revenirea nopţilor de UEFA Champions League pe St. James ‘ Park. „Coţofenele” au avut o primă reprză de vis, după reuşitele lui Almiron şi Dan Burns.

Al doilea gol al echipei lui Eddie Howe a fost validat după câteva minute de aşteptare pentru formaţia engleză. Bruno Guimaraes a şutat din unghi, Gianluigi Donnarumma a respins la Tonali, care i-a pasat din nou lui Guimaraes, afşat într-o pozţie suspectă de offside.

Brazlianul a centrat de data aceasta, iar Dan Burns a trimis cu capul în poartă un balon respins de portarul italia după ce mingea trecuse de linia porţii. Cu toate acestea, Kovacs a avut nevoie de intervenţia colegilor din cabina VAR.

După câteva minute de aşteptare, Istvan Kovacs a validat golul, spre nemulţumirea jucătorilor lui PSG.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și