Închide meniul

Reacţii de la Farul, după ce campioana României va juca cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2023, 18:08

Reclamă
Reacţii de la Farul, după ce campioana României va juca cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Urartu - Farul, LIVE TEXT

Jucătorii celor de la Farul, în timpul unui meci/ Hepta

Au apărut primele reacţii de la Farul, după ce au aflat că vor juca cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Gheorghe Hagi va juca partida tur pe teren propriu, pe 11/12 iulie, urmând ca partida retur să se dispute pe 18/19 iulie, în Republica Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul celor de la Farul, Ionuţ Larie, a reacţionat după ce a aflat că se va duela cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Reacţii de la Farul, după ce campioana României va juca cu Sheriff Tiraspol

Întâlnim o echipă foarte bună, care a demonstrat în Europa că are un lot bun, format din străini. Orice adversar era puternic. Sperăm ca noi să ne rdiciăm la nivelul lor, pentru că avem şansele noastre. E o echipă mai experimentată decât noi, pentru că noi n-am mai fost în Europa. Părerea mea e că acest tur e cel mai important.

Am încredere în băieţi, avem o echipă bună şi sperăm să continuăm pe drumul cel bun. Sper să începem cu bine, spectatorii vor umple stadionul şi ne vor ajuta să începem cu dreptul. Mister (n.r. – Gică Hagi) ne-a spus ca în campionat, Cupa României şi cupele europene să ajungem cât mai departe„, a spus Ionuţ Larie.

La rândul său, Mihai Popescu anunţă că echipa sa va juca la victorie, deşi este conştient de forţa adversarilor.

Reclamă

„E o echipă dificilă, ţinând cont de ultimii ani petrecuţi în cupele europene, unde au făcut meciuri bune. Acasă sperăm să facem un meci bun şi vom juca la victorie. În campionatul intern domină de mult timp, dar lucrul ăsta nu trebuie să ne sperie. Trebuie să muncim pentru victorie şi sperăm s-o obţinem. Ar putea fi un avantaj meciul tur de pe teren propriu. Putem pleca încrezători şi altfel va fi meciul retur„, a spus fundaşul central.

Cine este Sheriff Tiraspol, adversara lui Farul Constanţa din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol este adversara celor de la Farul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana din Republica Moldova a câştigat recent titlul cu numărul 20 din istoria sa în campionatul din Moldova, dar şi a 12-a Cupă a Moldovei. Clubul a fost fondat pe 4 aprilie 1997.

Sezonul trecut, Sheriff Tiraspol a evoluat în grupele Europa League, acolo unde a făcut parte dintr-o grupă cu Manchester United, Real Sociedad şi Omonia. Sheriff a încheiat grupa pe locul 3 şi a ajuns în primăvara Conference League, acolo unde şi-a încheiat parcursul în optimile de finală, moldovenii fiind eliminaţi de Nice, cu 4-1 la general.

Reclamă 4 / 0/3

Sheriff Tiraspol a devenit în ultimii ani o echipă obişnuită cu prezenţele în grupele cupelor europene. În sezonul 2021/22, Sheriff a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor, atunci când s-a impus în faţa lui Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, scor 2-1. Jasur Yakhshiboev şi Sebastien Thill, cei doi jucători care au înscris pe Bernabeu, nu mai evoluează în prezent la campioana din Republica Moldova.

În acest moment, lotul lui Sheriff Tiraspol este cotat la 13,3 milioane de euro pe transfermarkt.com. Cel mai bine cotat jucător este Rasheed Akanbi, nigerianul de 24 de ani, cu o cotă de 1,2 milioane de euro.

De partea cealaltă, lotul lui Farul este cotat la 21,2 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător al campioanei României este Tudor Băluţă, evaluat la 2,8 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și