Închide meniul

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din UEFA Champions League! Aleksander Ceferin: „Regulile sunt pentru toată lumea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2022, 15:39

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din UEFA Champions League! Aleksander Ceferin: „Regulile sunt pentru toată lumea!

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din UEFA Champions League

Aleksander Ceferin, în timpul unei conferinţe de presă / Sputnik / Asatur Yesayants

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din UEFA Champions League. Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, i-a atacat, în discursul său la congresul organizaţiei, pe cei care au încercat să înfiinţeze o competiţie pirat, Superliga Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În discursul său rostit miercuri dimineaţă la Viena, Austria, Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a apărat modelul fotbalului european şi i-a abordat sever pe promotorii Superligii Europei.

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din UEFA Champions League

„În primul rând, se poate face apel. Când procesul se va încheia, putem acționa. E posibil să pedepsim orice club, dar unii se îndoiesc și greșesc. Regulile sunt pentru toată lumea. Dacă ar fi să comentez ce spun oamenii în fiecare zi… se plâng mereu că UEFA încasează miliarde, dar 93,5% din venituri merg către cluburi. Cum să explici asta când nimeni nu ascultă?

Mă credeți sau nu, toate cluburile sunt tratate la fel, indiferent dacă sunt din Slovenia, țara mea, sau din alte campionate mari ale Europei. Sigur că este posibil să le excludem (n.r – pe Real Madrid, Barcelona și Juventus), însă este decizia Comisiei Disciplinare a UEFA, care este independentă”, a spus Aleksander Ceferin, citat de Daily Mail.

Aleksander Ceferin critică Ligue 1 și Bundesliga

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, nu are o părere foarte bună despre nivelul campionatului Franţei şi al celui german, informează lequipe.fr, citat de news.ro. Şi şeful UEFA nu a ascuns acest lucru în timpul unui interviu acordat presei croate Sportske.

Reclamă

Pentru conducătorul sloven, „lipsa de competitivitate” din aceste două campionate care sunt „complet dominate de aceleaşi echipe” ar explica parţial eliminările echipelor Bayern Munchen şi PSG în Liga Campionilor din acest sezon.

„Este adevărat că aceste două ligi nu sunt puternice. Există mai multă concurenţă în Italia, dar nu e puternică din punct de vedere financiar. Premier League are cea mai mare tradiţie, suporterii sunt diferiţi de cei din Italia.

Când eram în război pentru Super League, fanii englezi ne-au ajutat. Italienii şi spaniolii nu au făcut nimic. Iniţiatorii nici nu au avut nevoie de nemţi sau de francezi, pentru că cluburile lor nu erau preocupate de competiţie”, a spus el.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool – Real Madrid este finala UEFA Champions League

Liverpool – Real Madrid este finala UEFA Champions League din acest sezon. Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi în finala UEFA Champions League din 2018.

Liverpool şi Real Madrid vor juca finala UEFA Champions League din acest sezon. În 2018, Real Madrid s-a impus cu 3-1 în finala nebună de la Kiev. Acela a fost şi ultimul meci al lui Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid. În urmă cu 41, chiar la Paris, Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala Cupei Campionilor, iar englezii au reușit să se impună.

Liverpool a ajuns în finala UEFA Champions League după ce a trecut în fazele eliminatorii de Inter Milano, Benfica şi Villarreal. De cealaltă parte, Real Madrid a trecut rând pe rând de PSG, Chelsea şi Manchester City. Pentru Carlo Ancelotti aceasta va fi finala cu numărul 5 din cariera de antrenor.

Marea finală se va disputa la Paris, pe 28 mai, de la ora 22:00 şi va fi în format live text pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și