Închide meniul

Aleksander Ceferin critică Ligue 1 și Bundesliga: ”Nu sunt puternice!” + Super Liga Europei, ”îngropată” de șeful UEFA

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 13:28

Aleksander Ceferin critică Ligue 1 și Bundesliga: ”Nu sunt puternice!” + Super Liga Europei, ”îngropată” de șeful UEFA

Aleksander Ceferin nu are o părere foarte bună despre Ligue 1 şi Bundesliga

Profimedia

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, nu are o părere foarte bună despre nivelul campionatului Franţei şi al celui german, informează lequipe.fr, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi şeful UEFA nu a ascuns acest lucru în timpul unui interviu acordat presei croate Sportske.

Aleksander Ceferin critică Ligue 1 și Bundesliga

Pentru conducătorul sloven, „lipsa de competitivitate” din aceste două campionate care sunt „complet dominate de aceleaşi echipe” ar explica parţial eliminările echipelor Bayern Munchen şi PSG în Liga Campionilor din acest sezon.

„Este adevărat că aceste două ligi nu sunt puternice. Există mai multă concurenţă în Italia, dar nu e puternică din punct de vedere financiar. Premier League are cea mai mare tradiţie, suporterii sunt diferiţi de cei din Italia.

Când eram în război pentru Super League, fanii englezi ne-au ajutat. Italienii şi spaniolii nu au făcut nimic. Iniţiatorii nici nu au avut nevoie de nemţi sau de francezi, pentru că cluburile lor nu erau preocupate de competiţie”, a spus el.

Reclamă

Ceferin, anunț clar despre Super Liga Europei

Preşedintele UEFA a profitat de ocazie pentru a „îngropa” încă o dată proiectul Super League. „S-a terminat, ei încearcă să-şi satisfacă puţin ego-ul, dar nu va funcţiona niciodată”, a transmis Ceferin.

Pe de altă parte, Aleksander Ceferin a fost mai degrabă favorabil ideii unei Finale 4 în Liga Campionilor.

„Este o idee bună, dar pierzi câteva meciuri. Nu joci acasă şi în deplasare şi sunt mai puţine meciuri pentru deţinătorii de drepturi TV. Este prea devreme pentru a împărtăşi idei noi cu mass-media, dar există planuri”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Aleksander Ceferin critică Ligue 1 și Bundesliga
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și