Închide meniul
LIVE SCORE

Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (22:00)! Două meciuri se dispută ACUM

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 20:50

Reclamă
Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (22:00)! Două meciuri se dispută ACUM

Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (LIVE SCORE, 22:00)

Bayern, Liverpool, Real Madrid, Juventus/ Colaj Profimedia

Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în a doua etapă din grupa de Champions League, iar duelurile vor fi în format live score, de la ora 22:00. Nouă partide se vor disputa în această seară, din competiţia europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele meciuri de astăzi au început la ora 19:45. Girona primeşte vizita celor de la Feyenoord, în timp ce Atalanta se duelează cu Şahtior.

Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (LIVE SCORE, 22:00)

Min. 51: Gol anulat cu VAR pentru Girona. Bucuria lui Hancko a fost de scurtă durată, după ce a trimis mingea în poartă. A intervenit arbitrajul video şi reuşita nu a fost validată din cauza unei poziţii de ofsaid.

Min. 48: Şahtior – Atalanta 0-3! Bellanova a primit o centrare perfectă de la Zappacosta şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Min. 44: Şahtior – Atalanta 0-2! Ademola Lookman a majorat diferenţa pentru italieni, cu un şut din faţa porţii.

Reclamă
Reclamă

Min. 36: Penalty ratat de Feyenoord. Ueda nu a reuşit să îl învingă pe Gazzaniga de la 11 metri.

Min. 33: Girona – Feyenoord 1-2. Milambo a întors scorul!

Min. 23: Girona – Feyenoord 1-1! Avantajul gazdelor a fost de scurtă durată. Autogol pentru Herrera.

Reclamă

Min. 21: Şahtior – Atalanta 0-1! Djimsiti a marcat după o fază fixă. A deviat mingea în poartă, din apropiere. A profitat de o eroare a fundaşilor ucraineni.

Min. 20: Girona – Feyenoord 1-0! David Lopez a deschis scorul. După un corner, mingea a ajuns cu noroc la fundaşul central al gazdelor. Lopez a profitat şi a înscris cu uşurinţă.

Update 19:45: Au început partidele Girona – Feyenoord şi Şahtior – Atalanta!

Echipele de start la Şahtior – Atalanta:

  • Şahtior: Riznyk – Bondar, Ghram, Matviienko – Marlon Gomes, Kryskiv, Stepanenko, Pedrinho – Sudakov – Zubkov, Eguinaldo
  • Atalanta: Carnesecchi – Kossounou, Djimsiti, Kolasinac – Bellanova, de Roon, Ederson, Zappacosta – Samardzic – De Ketelaere, Lookman

Echipele de start la Girona – Feyenoord:

  • Girona: Gazzaniga – Martinez, Lopez, Krejci, Gutierrez – van de Beek, Herrera, Martin – Tsygankov, Gil – Miovski
  • Feyenoord: Wellenreuther – Lotomba, Beelen, Hancko, Bueno – Timber, Hwang, Milambo – Osman, Ueda, Paixao

Cele mai tari meciuri se vor disputa de la ora 22:00. Real Madrid, deţinătoarea trofeului, se va duela cu Lille, în deplasare. „Galacticii” vin după remiza din derby-ul din La Liga cu Atletico Madrid. În prima etapă din Champions League, trupa lui Carlo Ancelotti a învins-o categoric pe Stuttgart, scor 3-0.

Totodată, de la ora 22:00, va juca şi Bayern. Germanii au un moral perfect înaintea confruntării cu Aston Villa, după ce în prima etapă din Champions League au „distrus-o” pe Dinamo Zagreb, câştigând duelul cu 9-2.

Liverpool va primi vizita celor de la Bologna, tot de la ora 22:00. „Cormoranii” au înregistrat victorii pe linie în ultimele patru meciuri jucate, în toate competiţiile. În prima etapă din Champions League, trupa lui Arne Slot a învins-o pe AC Milan, pe San Siro, cu scorul de 3-1.

Juventus se va deplasa pe terenul celor de la Leipzig, după succesul din prima etapă a grupei din Champions League, scor 3-1 cu PSV. De cealaltă parte, Atletico Madrid, care a învins-o pe dramatic pe Leipzig în prima rundă a competiţiei europene, se va duela cu Benfica, pe Da Luz.

Celelalte partide care se vor disputa de la ora 22:00 sunt: Dinamo Zagreb – Monaco şi Sturm Graz – Brugge.

Echipele probabile la Aston Villa – Bayern:

Decizia lui Carlo Ancelotti în privinţa lui Kylian Mbappe, înainte de Lille – Real Madrid

Carlo Ancelotti a luat o decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe. Potrivit celor de la Real Madrid, care vor juca săptămâna aceasta în deplasare cu Lille, în grupa principală din UEFA Champions League, starul francez face parte din lot.

Chiar dacă în urma accidentării suferite în urmă cu o săptămână, în timpul meciului cu Alaves, se vorbea în Spania despre o absenţă a francezului de aproximativ trei săptămâni, acesta a făcut deplasarea în Franţa.

Căpitanul echipei Franţei, despre care se zvonea că va fi indisponibil cel puţin trei săptămâni, apare în lista oficială comunicată luni pe X de clubul madrilen.

Mbappe, care a ratat duminică derby-ul Madrid-ului împotriva lui Atletico (1-1), nu s-a mai antrenat cu lotul după accidentarea de la la finalul meciului cu Alaves (3-2) de marţea trecută.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

20:45

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă! Ce a spus despre colegul de la Universitatea Craiova

20:06

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1: „Plus procente!” Pe cine a pus ochii patronul de la FCSB

19:32

„Aş minţi dacă aş spune asta!” Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB. De ce i-a mulţumit lui Gigi Becali

18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

18:39

„O motivaţie în plus!” Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și