Închide meniul

Real Madrid – Liverpool 1-0 și Napoli – Frankfurt 3-0. Benzema a adus victoria pe Bernabeu! Osimhen a înscris o „dublă”. Real și Napoli, calificate în sferturile Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2023, 23:52

Real Madrid – Liverpool 1-0 și Napoli – Frankfurt 3-0. Benzema a adus victoria pe Bernabeu! Osimhen a înscris o dublă”. Real și Napoli, calificate în sferturile Champions League

Real Madrid - Liverpool, meci de "5 stele" în optimile UEFA Champions League

Real Madrid - Liverpool, meci de "5 stele" în optimile UEFA Champions League / Profimedia

Real Madrid s-a impus în vața celor de la Liverpool, 1-0, grație golului marcat de Benzema. În timp ce Napoli a învins-o pe Frankfurt, 3-0, golurile fiind marcate de Osimhen (două goluri) și Zielinski.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele opt echipe calificate în sferturile Champions League sunt: Manchester City, Benfica, Real Madrid, AC Milan, Napoli, Chelsea, Inter și Bayern.

Real Madrid – Liverpool 1-0 și Napoli – Frankfurt 3-0

Napoli – Frankfurt, min 90: Final de meci!

Real Madrid – Liverpool, min 90: Final de meci!

Real Madrid – Liverpool, min 78: Gol Real Madrid! Benzema înscrie, după o pasă extraordinară dată de Vinicius.

Reclamă

Real Madrid – Liverpool, min 69: Ocazie Real Madrid! Benzema șutează peste poartă, dintr-o poziție foarte bună.

Napoli – Frankfurt, min 64: Gol Napoli! Zielinski înscrie din penalty.

Real Madrid – Liverpool, min 53: Ocazie Real Madrid! Valverde scapă singur cu Alisson, însă portarul oaspeților apără într-un mod incredibil.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli – Frankfurt, min 53: Gol Napoli! Osimhen înscrie din nou.

Napoli – Frankfurt, min 45+2: Gol Napoli! Osimhen deschide scorul, cu capul, după o centrare perfectă.

Napoli – Frankfurt, min 35: Ocazie Real Madrid! Vinicius trimite un șut moale, pe colțul scurt, iar portarul reține mingea fără probleme.

Real Madrid – Liverpool, min 22: Ocazie Real Madrid! Modric trimite un șut puternic, însă „balonul” se duce puțin peste bara transversală.

Napoli – Frankfurt, min 19: Ocazie Napoli! Kvaratskhelia șutează din unghi, însă portarul Trapp este din nou pe poziție și respinge mingea.

Napoli – Frankfurt, min 16: Ocazie Napoli! Osimphen trimite un șut puternic, însă portarul Trapp respinge.

Napoli – Frankfurt, min 10: Ocazie Frankfurt! Lenz trimite mingea, cu capul, puțin pe lângă poarta gazdelor.

Reclamă

Real Madrid – Liverpool, min 20: A venit replica Realului! Camavinga a prins un șut superb din afara careului, dar mingea a lovit bara transversală.

Real Madrid – Liverpool, min 6: Darwin Nunez, aproape să deschidă scorul pe Bernabeu! Thibaut Courtois s-a opus șutului trimis de atacantul uruguayan al lui Liverpool.

Napoli – Frankfurt: Start de meci!

Real Madrid – Liverpool: Start de meci!

Real Madrid a obținut o victorie fantastică pe Anfield, în tur. „Galacticii” lui Carlo Ancelotti au câștigat cu 5-2, după ce „cormoranii” au condus cu 2-0.

Echipele de start din Real Madrid – Liverpool:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Fernandez – Kroos, Camavinga, Modric – Valverde, Benzema, Vinicius Jr

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Jota, Fabinho, Milner – Salah, Nunez, Gakpo

Echipele de start din Napoli – Frankfurt:

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Rui – Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Frankfurt: Trapp – Tuta, Buta, Ndicka – Knauff, Rode, Sow, Lenz – Kamada, Gotze – Borre

Știrea inițială

Celălalt meci al serii din UEFA Champions League se joacă în Italia, unde fanii lui Napoli sunt pregătiți să „invadeze” din nou stadionul „Diego Armando Maradona”.

În tur, echipa lui Luciano Spalletti s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Osimhen și Di Lorenzo.

Se cunosc deja 6 echipe calificate în sferturile UEFA Champions League: Manchester City, Benfica, AC Milan, Chelsea, Inter și Bayern Munchen.

Real Madrid a luat legătura cu Jude Bellingham, mijlocașul dorit și de Liverpool

Real Madrid a luat legătura cu Jude Bellingham, „galacticii” ţintind transferul internaţionalului englez care face senzaţie la Borussia Dortmund. Oficialii de pe Santiago Bernabeu au mers în Germania, pentru a vorbi cu apropiaţii mijlocaşului de 19 ani, şi pentru a-şi mainesta dorinţa de a-l aduce în capitala Spaniei, la sfârşitul sezonului.

Jude Bellingham este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Europa, la acest moment. Englezul este şi pe lista lui Liverpool, însă se pare că Real Madrid a intrat şi ea în cursa pentru transferul său.

AS.com anunţă faptul că oficialii de la Real Madrid s-au deplasat în Germania, pentru a-şi prezenta interesul faţă de Jude Belligham. „Galacticii” sunt în căutarea unui mijlocaş, după ce atât Toni Kroos, cât şi Luka Modric, sunt în ultimul an de contract pe Santiago Bernabeu.

Deşi presa din Germania o dă pe Liverpool favorită pentru a-l transfera pe Bellingham, se pare că jucătorul nu a luat nicio decizie în privinţa viitorului său, fapt care le dă speranţe celor de la Real Madrid.

Prin urmare, oficialii lui Real Madrid au călătorit pentru a vorbi cu Bellingha, tocmai pentru a afla ce îşi doreşte jucătorul, şi dacă este dispus să vină pe Santiago Bernabeu.

Iniţial, Liverpool era dispusă să ofere suma de 100 de milioane de euro în schimbul mijlocşului de 19 ani, însă se pare că Real Madrid ar oferi 140 de milioane, sumă care include anumite bonusuri.

Jude Bellingham mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2025, însă intenţiile sale de a pleca de la trupa din Budesliga sunt destul de clare. Acesta a refuzat să negocieze cu oficialii germani o posibilă prleungire a contractului, cel puţin până în prezent.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și