Închide meniul

Ilie Dumitrescu pariază pe Napoli în acest sezon de UEFA Champions League: „Va fi surpriza acestei ediţii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 21:46

Ilie Dumitrescu pariază pe Napoli în acest sezon de UEFA Champions League: „Va fi surpriza acestei ediţii!

Ilie Dumitrescu, înainte de CFR Cluj - FCSB

Ilie Dumitrescu / Instagram

Ilie Dumitrescu pariază pe Napoli în acest sezon de UEFA Champions League. „Mister” este convins că trupa lui Lucioano Spalletti va face o figură frumoasă în această ediţie, şi susţine că va ajunge până în penultimul act al competiţiei. Napoli se va duela în optimi cu Frankfurt, iar meciul va fi astăzi, în format live text, pe AS.ro, de la ora 22:00!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli este favorită în duelul cu Frankfurt, chiar dacă va disputa prima manşă în deplasare. Trupa lui Luciano Spalletti este lider în Serie A, cu un avans de 15 puncte faţă de locul secund.

Ilie Dumitrescu pariază pe Napoli în acest sezon de UEFA Champions League

Ilie Dumitrescu consideră că Napoli va ajunge în semifinalele UEFA Champions League, în acest sezon. Fostul internaţional este de părere că liderul din Serie A poate să presteze un joc bun şi în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, după ce în campionatul din Italia au un sezon de vis până în prezent.

„Cred că Napoli va fi surpriza acestei ediții de UEFA Champions League. Surpriza ar fi să joace o semifinală”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Napoli este una dintre cele mai în formă echipe din Europa. În acest sezon de Serie A, napoletanii au o singură înfrângere, şi conduc clasamentul cu un avans liniştitor.

Reclamă

De cealaltă parte, trupa lui Luciano Spalletti nu a dezamăgit nici în UEFA Champions League. Napoli s-a calificat în optimi, după ce a câştigat Grupa A, grupă din care mai făceau parte Liverpool, Ajax şi Rangers. Italienii obţinut cinci victorii, şi au pierdut ultimul meci, cu trupa lui Jurgen Klopp.

Real Madrid și PSG au intrat în cursa pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, de la Napoli

Cluburile de top din Europa, anume Real Madrid, PSG și Manchester City, se luptă pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, starul lui Napoli. Georgianiul de 21 de ani a impresionat în acest sezon, fiind pe primul loc alături de echipa sa, în Serie A. Cele trei formații de top sunt gata să „spargă banca” pentru mijlocașul, fiind dispuse să plătească o sumă colosală în schimbul lui.

Real Madrid, PSG și Manchester City îl urmăresc pe Khvicha Kvaratskhelia, cel supranumit de fanii lui Napoli „Kvaradona”, pentru asemănarea stilului său de joc cu cel al legendarului Diego Maradona.

Reclamă 4 / 0/3

Presa britanică anunță faptul că Napoli nu ar accepta o sumă de transfer mai mică de 100 de milioane. Newcastle a fost și ea interesată de serviciile internaționalului georgian, însă șeicii care conduc destinele clubului din Premier League ofereau „doar” aproximativ 60 de milioane de euro, propunere care a fost refuzată categoric de napoletani.

Chiar și agentul jucătorului a confirmat faptul că există interes din partea altor cluburi pentru Khvicha Kvaratskhelia, însă acesta, în momentul de față, este cu gândul doar la câștigarea titlului în Serie A.

„Există foarte mult interes din partea altor cluburi. Kvara, cu toate acestea, se gândește doar la câștigarea Scudetto-ului și la un parcurs cât mai bun în Champiosn League. Iubește să fie la Napoli. Mi-a spus că în fotbalul italian se vede jucând doar pentru Napoli. Nu va juca niciodată pentru alt club italian, se simte ca acasă în Napoli”, a declarat Mamuka Jugeli, agentul lui Khvicha Kvaratskhelia, potrivit sursei citate mai sus.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu pariază pe Napoli în Champions League
  • Ce a declarat fostul internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și