Închide meniul

Real Madrid – Manchester City 3-1. ULUITOR! Galacticii s-au calificat în finala UEFA Champions League! Revenire de pe altă planetă a echipei lui Carlo Ancelotti

Antena Sport Publicat: 5 mai 2022, 0:25

Reclamă
Real Madrid – Manchester City 3-1. ULUITOR! Galacticii s-au calificat în finala UEFA Champions League! Revenire de pe altă planetă a echipei lui Carlo Ancelotti

Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League

Profimedia

Real Madrid – Manchester City 3-1. Galacticii s-au calificat în finala UEFA Champions League. Echipa lui Carlo Ancelotti a avut o revenire fabuloasă, de pe altă planetă, în prelungirile timpului regulamentar ale returului. În ultimul act așteaptă Liverpool!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Real Madrid – Manchester City 3-1

Min 120: Final de meci! Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League.

Min 95: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema a marcat din penalty.

Min 90+1: GOOOL Real Madrid! Rodrygo a marcat cu o lovitură de cap.

Reclamă

Min 90: GOOOL Real Madrid! Rodrygo a marcat după o centrare din flancul stâng.

Min 73: GOOOL Manchester City! Ryad Mahrez a deschis scorul cu un șut la colțul scurt din interiorul careului, după o pasă primită de la Bernardo Silva.

Min 46: Ocazie monumentală pentru Real Madrid! Vinicius s-a trezit cu poarta goală după o centrare excelentă a lui Carvajal. În mod însă inexplicabil, vedeta lui Real Madrid a șutat pe lângă. VIDEO AICI

Reclamă 4 / 0/3

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0 între Manchester City și Real Madrid.

Min 20: Ocazie pentru Manchester City! Bernardo Silva a avut un șut violent la colțul scurt din interiorul careului, dar Thibaut Courtois a intervenit excelent.

Min 9: Fază încinsă! Laporte l-a împins pe Modric, iar jucătorul lui Real Madrid a ripostat cu aceeași monedă. Fundașul lui City s-a trântit imediat l-a pământ și l-a păcălit pe arbitrul Daniele Orsato, care i-a acordat cartonașul galben lui Modric.

Min 1: A început meciul. Real Madrid are nevoie de o victorie la minim un gol diferență ca să trimită duelul în prelungiri. În caz de remiză, echipa lui Carlo Ancelotti e eliminată.

Update 21.00: Fanii lui Real Madrid au întâmpinat autocarul echipei lui Carlo Ancelotti într-o atmosferă de sărbătoare! Suporterii madrileni au creat o atmosferă de vis lângă stadionul Santiago Bernabeu.

Reclamă

Echipele de start

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Valverde, Vinicius Jr, Benzema
Antrenor: Carlo Ancelotti

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Laporte, Cancelo – Rodrigo, De Bruyne, Bernardo Silva – Mahrez, Jesus, Foden
Antrenor: Pep Guardiola

Știrea inițială

Carlo Ancelotti a anunțat când se va retrage

„Galacticii” lui Carlo Ancelotti, care în weekend au devenit matematic campioni în Spania, sunt pregătiți să își ia revanșa în fața trupei lui Pep Guardiola. În finală așteaptă deja Liverpool, care marți seară a reușit o revenire spectaculoasă pe terenul lui Villarreal.

Recent, Carlo Ancelotti a câștigat titlul cu Real Madrid și a devenit primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

”După ce se încheie contractul la Real Madrid, mă voi retrage cel mai probabil. Dar dacă Real Madrid vrea să mai stau încă 10 ani, voi mai fi aici încă 10 ani. Sunt multe lucruri pe care nu le pot face, dar după retragere voi putea.

Vreau să stau cu nepoții, să merg în vacanțe cu nevasta. Am multe de făcut. Trebuie să merg în locuri în care nu am fost. Nu am mers niciodată în Australia sau Rio de Janeiro. Vreau să îmi vizitez sora mai des”, a anunțat carismaticul antrenor, citat de Marca.

Ce planuri are marele antrenor după retragere

Carlo Ancelotti s-a amuzat după ce a fost întrebat de planurile sale de viitor. Ajuns la 62 de ani, italianul se gândeşte la retragere şi anunţă că se va dedica total familiei.

„Vreau să devin profesor universitar de fotbal sau ceva de genul ăsta, să le dau examene celor pasionați de fotbal, ca să văd câte știu. Când mă voi opri din antrenorat, voi face cu totul altceva. Am cinci nepoți, m-am căsătorit pentru a doua oară și nu am apucat să facem prea multe. 

Trebuie să recuperăm, vreau să mă bucur de soția mea. Când mă voi retrage, voi deveni fanul lui Real Madrid și al lui AC Milan”, a transmis Ancelotti, potrivit footmercato.net.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și