Închide meniul

Real Madrid o poate ajuta pe FCSB! Cum influențează finala Champions League urnele din preliminarii

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 8:53

Reclamă
Real Madrid o poate ajuta pe FCSB! Cum influențează finala Champions League urnele din preliminarii

Real Madrid o poate ajuta pe FCSB

Colaj cu Real Madrid, FCSB și Gigi Becali / Profimedia, Hepta

Real Madrid o poate ajuta pe FCSB! Chiar dacă sună total surprinzător, trupa lui Carlo Ancelotti le poate face „viața mai ușoară” roș-albaștrilor, în preliminariile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat titlul în România, iar astfel va juca în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Elias Charalabous va fi cap de serie în acest tur, însă lucrurile se vor complica în turul al 2-lea.

Real Madrid o poate ajuta pe FCSB!

Totuși, roș-albaștrii pot primi un ajutor neașteptat din partea celor de la Real Madrid! Finala Champions League din acest sezon ar putea influența urnele, în cazul unui succes al „galacticilor”.

Concret, în cazul în care Real Madrid o va învinge pe Borussia Dortmund, Șahtior Donețk va ajunge direct în noua fază a ligii care va fi introdusă în sezonul viitor, în locul grupelor.

Astfel, Dinamo Zagreb, o echipă de pe lista posibililor adversari pentru turul 2, va avansa direct în playoff. În acest mod, FCSB va scăpa de una dintre cele mai tari adversare din turul al 2-lea.

Reclamă
Reclamă 4

Lista posibililor adversari ai FCSB-ului, din turul al 2-lea al preliminariilor UEFA Champions League, înainte de finala din acest sezon:

Totuși, în cazul în care Borussia Dortmund se va impune în finala de sâmbătă, FCSB o va putea întâlni pe Dinamo Zagreb în turul al 2-lea, dar și pe Șahtior Donețk, în playoff.

Gigi Becali a văzut posibilele adversare ale FCSB-ului din preliminarii și a dat verdictul

Gigi Becali este de părere că FCSB nu va avea probleme în turul 1 preliminar, având în vedere că toate adversarele posibile sunt mult mai slab cotate față de campioana României.

Reclamă

Atunci când a văzut lista posibilelor adversare din turul al 2-lea, Gigi Becali a spus că FCSB are toate șansele de a ajunge în grupe. Printre aceste echipe se numără și formații „tari”, precum: PAOK, Dinamo Zagreb sau Ferencsvaros.

„În turul 1 nu ar trebui să avem probleme. În turul 2, poate e mai bine să nu fim cap de serie.

Poate trebuie să jucăm cu una din acestea și să le luam coeficientul. Să mergem să nu ne prezentăm că ne cheamă FCSB?

Poate PAOK Salonic e mai tare. Acum ce să fac? Să ne dăm deoparte? Așa adversari puternici sunt Slovan, Ferencvaros, Dinamo Zagreb?

Eu am foarte mare credință și intuiție, îmi doresc să ajung în Champions League! Când o să mă vadă lumea în Champions League, ce o să zică? O să fim în grupe! O să vedeți!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și