Închide meniul

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu, după victoria FCSB-ului din Champions League: „A devenit jucătorul meu preferat!”

Viviana Moraru Publicat: 10 iulie 2024, 11:35

Reclamă
Remarcatul lui Ilie Dumitrescu, după victoria FCSB-ului din Champions League: „A devenit jucătorul meu preferat!

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu, după victoria FCSB-ului din Champions League

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment / Hepta

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu, după victoria FCSB-ului din Champions League, a fost Nana Antwi. Chiar dacă nu a fost titular, fundaşul l-a impresionat pe fostul internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o categoric pe Virtus, scor 7-1, şi e ca şi calificată în turul secund preliminar din Champions League, acolo unde o va întâlni pe Maccabi Tel Aviv.

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu, după victoria FCSB-ului din Champions League

Nana Antwi a început meciul cu Virtus pe banca de rezerve, însă a fost trimis în teren la pauză, în locul lui Valentin Creţu. Ilie Dumitrescu l-a remarcat imediat pe fundaşul de 23 de ani şi a transmis că acesta a devenit jucătorul său favorit din lotul FCSB-ului.

„A intrat și «racheta», Antwi, și s-a văzut. A devenit jucătorul meu preferat Antwi”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

„Racheta” a fost porecla pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Nana Antwi. Fundaşul de 23 de ani este cotat la 350.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, şi a fost transferat de FCSB în iarnă de la Urartu, în schimbul sumei de 100.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

În jumătatea de sezon petrecută la FCSB, Nana Antwi a bifat 11 meciuri, fără să marcheze vreun gol. Acesta a câştigat titlul alături de roş-albaştri, în vară.

Mihai Stoica a dezvăluit singurul lucru de care s-a temut în Virtus – FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit singurul lucru de care s-a temut în Virtus – FCSB. Campioana României s-a impus cu 7-1 în primul meci din turul 1 preliminar UEFA Champions League.

Înaintea meciului, el i-a avertizat pe jucători să aibă mare grijă la cartonaşe, în condiţiile în care FCSB are un drum lung în preliminarii şi jucătorii sunt suspendaţi la patru avertismente.

Reclamă

M-am temut de un singur lucru. De cartonașe! Sunt patru turi preliminare, cu tot cu play-off, iar la trei galbene se stă. Și le-am spus ‘Bă, cartonașe nu aveți voie!’ Știam că nu vom avea probleme. Sunt jucători amatori. Dar important e că astăzi au jucat serios. Pentru că se poate întâmpla să vezi că adversarul este modest și ajungi să te faci de râs. Au fost cazuri, dar ai noștri au fost pe ei.

Mai e o chestie la noi. E o mare concurență pe posturi. Trebuie să joci serios, că dacă nu joci serios, imediat sari. Au fost serioși. Nu avem de reproșat nimănui din niciun punct de vedere. Sâmbătă jucăm meciul cu U Cluj, primul cu un adversar mai serios ca să zic așa”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și