Închide meniul

Robert Lewandowski a explicat egalul dezastruos dintre Barcelona şi Inter, 3-3. „Am vrut să marcăm multe goluri şi am uitat să ne apărăm”

Dan Roșu Publicat: 13 octombrie 2022, 13:56

Robert Lewandowski a explicat egalul dezastruos dintre Barcelona şi Inter, 3-3. „Am vrut să marcăm multe goluri şi am uitat să ne apărăm

Robert Lewandowski a explicat egalul dezastruos dintre Barcelona şi Inter, 3-3.

Robert Lewandowski, în Barcelona - Inter 3-3 / Profimedia Images

  • Barcelona – Inter 3-3
  •  Catalanii ratează 21 de milioane de euro

Robert Lewandowski a explicat egalul dezastruos dintre Barcelona şi Inter (3-3), în urma căruia catalanii mai au doar şanse minime de calificare în optimile Ligii Campionilor. Barca pierde peste 20 de milioane de euro după acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am vrut să marcăm multe goluri şi am uitat să ne apărăm în faţa contraatacurilor adversarilor. Inter a ajuns prea uşor la poarta noastră şi a creat situaţii multe de a marca. Am avut multe accidentări în ultimele săptămâni şi nu e uşor să schimbi primul 11 atât de des. Nu avem stabilitate şi apar aceste meciuri.

Robert Lewandowski a explicat egalul dintre Barcelona şi Inter (3-3)

Inter este un adversar puternic pentru un atacant. Se apără cu cinci jucători şi există şi un mijlocaş defensiv. Atunci încercăm să atacăm cu mai mulți jucători pentru ca unul dintre noi să poată acoperi zona descoperită.

Reclamă

Am marcat trei goluri dar am încasat tot atâtea. Ne simțim dezamăgiți pentru că nu am reușit să câștigăm. Uneori e nevoie de sânge rece și calm pentru a putea câștiga”, a spus Lewa, citat de mundodeportivo.com.

O calificare în sferturile Champions League, o fază obișnuită pentru iberici, i-ar fi adus Barcelonei 21 de milioane de euro, susține Mundo Deportivo, bani pe care clubul se baza, ținând cont de marile probleme financiare prin care a trecut.

Reclamă

Reacția lui Xavi după Barcelona – Inter 3-3

”Champions League a fost crudă cu noi. Am primit multe goluri în repriza a doua. Prima parte a fost foarte bună. Primul gol a fost din cauza unei erori imense în linia defensiva, al doilea, la fel. A fost foarte greu de la Munchen, la Milan, și chiar și aici pe terenul nostru.

Este vorba despre victorii, despre a nu primi goluri și a ne apăra foarte bine. Nu trebuie doar să atacăm. Nu depinde doar de noi dacă ne calificăm sau nu. Situația este foarte dificilă. Trebuie să continuăm și să ne gândim la El Clasico. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la La Liga pentru că Champions League a devenit dificil, complicat.

Fotbalul este un joc al greșelilor și trebuie să încercăm să nu facem prea multe. Nu ne-am apărat foarte bine. Intensitatea a fost excelentă în prima repriză, dar nu am reușit să o menținem. Greșelile se plătesc foarte scump în Champions League. Greșelile din apărare ne-au costat meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe, chiar dacă încă mai avem șanse de a continua în Champions League. Avem puțină speranță, dar este dificil.

Ca suporter al Barcelonei, și eu sunt dezamăgit, trist, contrariat și nervos. Anul trecut nu am avut noroc, dar anul acesta au fost greșelile noastre. Am lăsat să ne scape victoriile. Le-am avut în mână, dar le-am pierdut. Trebuie să fim autocritici, dar este o îmbunătățire față de anul trecut. Anul acesta, am pierdut pe greșelile noastre și doare mai tare. Este o lovitură dură pentru noi”, a spus Xavi, după Barcelona – Inter 3-3.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol