Închide meniul

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: “Sunt dezamăgit și nervos! Nu merităm să ne calificăm!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 8:17

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: “Sunt dezamăgit și nervos! Nu merităm să ne calificăm!”

Xavi, reacţie categorică după Bayern - Barcelona 2-0

Xavi, la conferinţa de presă / Profimediaimages

  • Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3
  • Prima reacție a antrenorului catalanilor

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3, din etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League. Antrenorul catalanilor s-a arătat extrem de nervos din cauza greșelilor în lanț din defensiva sa. Barca are nevoie de un miracol pentru a se califica în primăvara europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa de pe Camp Nou este la un pas să fie eliminată din Champions League. Dacă Inter va învinge Viktoria Plzen în următoarea rundă din grupe, Barcelona nu va mai avea șanse să prindă locul 2.

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: „Sunt dezamăgit și nervos!”

Xavi s-a resemnat deja în privința calificării, după remiza de aseară. Robert Lewandowski a egalat în prelungiri, însă punctul obținut pe Camp Nou nu o ajută prea mult pe Barca.

Reclamă

“Champions League a fost crudă cu noi!”, a “tunat” Xavi, la conferința de presă, citat de digisport.ro.

Tehnicianul Barcelonei și-a certat la scenă deschisă jucătorii din cauza greșelilor comise în defensivă. Pentru Barcelona urmează El Clasico, duminică de la ora 17:15.

Reclamă

”Champions League a fost crudă cu noi. Am primit multe goluri în repriza a doua. Prima parte a fost foarte bună. Primul gol a fost din cauza unei erori imense în linia defensiva, al doilea, la fel. A fost foarte greu de la Munchen, la Milan, și chiar și aici pe terenul nostru.

Este vorba despre victorii, despre a nu primi goluri și a ne apăra foarte bine. Nu trebuie doar să atacăm. Nu depinde doar de noi dacă ne calificăm sau nu. Situația este foarte dificilă. Trebuie să continuăm și să ne gândim la El Clasico. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la La Liga pentru că Champions League a devenit dificil, complicat.

Xavi nu mai speră la calificarea în optimile UEFA Champions League: „Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe!”

Fotbalul este un joc al greșelilor și trebuie să încercăm să nu facem prea multe. Nu ne-am apărat foarte bine. Intensitatea a fost excelentă în prima repriză, dar nu am reușit să o menținem. Greșelile se plătesc foarte scump în Champions League. Greșelile din apărare ne-au costat meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe, chiar dacă încă mai avem șanse de a continua în Champions League. Avem puțină speranță, dar este dificil.

Ca suporter al Barcelonei, și eu sunt dezamăgit, trist, contrariat și nervos. Anul trecut nu am avut noroc, dar anul acesta au fost greșelile noastre. Am lăsat să ne scape victoriile. Le-am avut în mână, dar le-am pierdut. Trebuie să fim autocritici, dar este o îmbunătățire față de anul trecut. Anul acesta, am pierdut pe greșelile noastre și doare mai tare. Este o lovitură dură pentru noi”, a spus Xavi, după Barcelona – Inter 3-3.

Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona în UEFA Champions League

Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona, in extremis, în UEFA Champions League. Catalanii au fost la un pas să fie OUT din cursa pentru un loc în optimi, cu două etape înainte de finalul grupelor.

Jucătorii lui Xavi au condus cu 1-0 la pauză, dar au avut o repriză a doua de coşmar. Inter a întors scorul în minutul 63, după golurile marcate de Barella şi Lisandro Martinez. Fundaşii centrali ai gazdelor de pe Camp Nou, Gerard Pique şi Eric Garcia, s-au întrecut în erori.

Robert Lewandowski a fost salvatorul Barcelonei în chiar ultimele 10 minute. Mai întâi, starul polonez a restabilit egalitatea în minutul 82.

Totuşi, bucuria fanilor de pe Camp Nou nu a fost de durată. Gosens a dus-o pe Inter în avantaj în minutul 89! Era 3-2 pe nerazzurri, scor la care erau siguri de calificarea în fazele eliminatorii.

Lewandowski s-a împotrivit şi a marcat, în prelungiri, un gol salvator pentru Barcelona. Fostul star al lui Bayern a reuşit „dubla” cu o lovitură perfectă de cap.

Reclamă

Robert Lewandowski a ajuns la 5 goluri în acest sezon al UEFA Champions League, dar Barcelona păstrează şanse minime pentru a continua în competiţia stelelor. Dacă Inter câştigă meciul cu Viktoria Plzen de acasă, catalanii se duc din nou în Europa League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală