Închide meniul

Robert Lewandowski nu scapă de Bayern! Revine la Munchen cu Barcelona, în grupa C din UEFA Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2022, 19:59

Robert Lewandowski nu scapă de Bayern! Revine la Munchen cu Barcelona, în grupa C din UEFA Champions League

Robert Lewandowski nu scapă de Bayern! Revine la Munchen cu Barcelona, în grupele UEFA Champions League

Robert Lewandowski, gol de ziua lui / Profimediaimages

Robert Lewandowski nu scapă de Bayern. Atacantul polonez, care a semnat cu Barcelona în această vară, a aflat că va reveni la Munchen în grupele UEFA Champions League 2022-2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul de 34 de ani a fost cumpărat de catalani de la Bayern Munchen, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, după o serie lungă de negocieri între cele două cluburi. Lewandowski a plecat de la bavarezi după ce a 19 titluri, printre care 8 titluri în Bundesliga şi o Ligă a Campionilor.

Robert Lewandowski nu scapă de Bayern. „Grupa morţii” în UEFA Champions League

În urma tragerii la sorţi de la Istanbul, Bayern şi Barcelona au nimerit în grupa C, cea care poate fi numită şi „grupa morţii”. Tot acolo a nimerit şi vicecampioana din Serie A, Inter.

Robert Lewandowski se întoarce pe stadionul pe care a jucat între 2014 şi 2022. El a lansat acuzaţii dure pentru şefii de la Bayern Munchen. Lewandowski a oferit un interviu tăios în cadrul căruia a vorbit despre motivul pentru care a decis să plece de la Bayern Munchen la Barcelona. Starul polonez a spus că nu a plecat din cauza lui Erling Haaland.

Nu, asta nu a avut nimic de-a face cu Erling. Eu sunt omul care crede că adevărul e mai important, chiar dacă nu e bine pentru mine. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu exactitate.

Reclamă

Dar dacă întrebarea este dacă eu am plecat din cauza lui, nu, eu nu vedeam nicio problemă dacă el ajungea la Bayern Munchen. Dar unii oameni nu îmi spun adevărul, ei spun lucruri diferite.

Simt că mă aflu în locul potrivit, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte de a pleca de la Bayern, înseamnă multă politică. Clubul încerca să găsească un argument de ce nu mă vinde la o altă echipă, pentru că, înainte de asta, era dificil să le explici fanilor. Și a trebuit să accept că erau multe minciuni – foarte multe – despre mine„, a spus Robert Lewandowski, scriu cei de la ESPN.

Lewandowski va câștiga anual 15 milioane de euro, urmând ca numai în ultimul an de contract să primească 7,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Robert Lewandowski, dublă de senzație Real Sociedad – Barcelona

Robert Lewandowski a reuşit să înscrie un gol în minutul 1 al meciului Real Sociedad – Barcelona, din etapa a 2-a din La Liga. Startul polonez a mai marcat și în a doua repriză.

Transferat de catalani după ce a scris istoria la Bayern, Lewa a „spart gheaţa”. Nu îşi trecuse numele pe tabelă în startul noului sezon, pe Camp Nou, cu Rayo Vallecano. S-a răzbunat la o săptămână distanţă.

Lewandowski a punctat după un contraatac impresionant al grupării blaugrana. Alejandro Balde i-a pasat la colţul scurt, iar polonezul a deviat mingea în poartă. Alex Remiro nu a putut interveni.

Lewandowski şi-a făcut cel mai frumos cadou în ziua în are a împlinit 34 de ani. A fost primul său gol oficial în tricoul Barcelonei. Apoi, a reușit dubla în minutul 69, din pasa lui Ansu Fati.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și