Închide meniul

Robert Lewandowski, acuzaţii dure pentru cei de la Bayern Munchen: „A trebuit să accept multe minciuni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2022, 8:38

Robert Lewandowski, acuzaţii dure pentru cei de la Bayern Munchen: „A trebuit să accept multe minciuni!

Robert Lewandowski, acuzaţii dure la adresa celor de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Bayern / Profimedia

  • Robert Lewandowski, acuzaţii dure pentru Bayern Munchen
  • De ce a plecat la Barcelona

Robert Lewandowski, acuzaţii dure pentru cei de la Bayern Munchen. Lewandowski a oferit un interviu tăios în cadrul căruia a vorbit despre motivul pentru care a decis să plece de la Bayern Munchen la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, starul polonez i-a acuzat pe cei de la Bayern de „minciună”. Robert Lewandowski a semnat în această vară cu Barcelona, care a plătit 45 de milioane de euro plus încă 5 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Starul polonez a spus că nu a plecat din cauza lui Erling Haaland. Ca şi Lewandowski, Haaland a plecat în această vară de pa Dortmund la Manchester City.

Reclamă

Robert Lewandowski, acuzaţii dure pentru cei de la Bayern Munchen

Nu, asta nu a avut nimic de-a face cu Erling. Eu sunt omul care crede că adevărul e mai important, chiar dacă nu e bine pentru mine. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu exactitate.

Dar dacă întrebarea este dacă eu am plecat din cauza lui, nu, eu nu vedeam nicio problemă dacă el ajungea la Bayern Munchen. Dar unii oameni nu îmi spun adevărul, ei spun lucruri diferite.

Reclamă

Simt că mă aflu în locul potrivit, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte de a pleca de la Bayern, înseamnă multă politică.
Clubul încerca să găsească un argument de ce nu mă vinde la o altă echipă, pentru că, înainte de asta, era dificil să le explici fanilor. Și a trebuit să accept că erau multe minciuni – foarte multe – despre mine„, a spus Robert Lewandowski, scriu cei de la ESPN.

Robert Lewandowski a fost prezentat de Barcelona la Miami!

Robert Lewandowski a fost prezentat de Barcelona la Miami. După ce și-a cunoscut noii colegi, atacantul de 33 e ani a oferit și primele declarații, obiectivul său fiind unul clar: cât mai multe trofee alături de catalani, încă din primul sezon.

”Sunt foarte fericit că sunt în sfârșit aici. Ultimele câteva zile au fost foarte lungi, dar, la final, afacerea e făcută și mă pot pot concentra pe noul capitol din viața și cariera mea. Nu sunt doar omul care vrea să câștige un meci. Sper să câștigăm trofee încă din primul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, pentru un club mare și acesta este noul pas făcut. Și pentru viața personală e o schimbare și pot considera că sunt aici să ajut Barcelona să fie în top și să câștige cât mai multe titluri cu putință.

Am vorbit cu Xavi și am știut de la început ce gândește. Ideile lui m-au făcut să îmi fie ușor să vin la Barcelona. Știu că sunt omul care vrea să câștige și cu Xavi aceste lucruri sunt posibile. Știe exact cum ar trebui să conducă Barcelona. A fost un jucător extraordinar și are în față un viitor din care vreau să fac parte”, a spus Lewandowski, la prezentarea la Barcelona.

Robert Lewandowski, despre întâlnirea cu Xavi:”Am avut o chimie imediată”

Robert Lewandowski şi Xavi, managerul Barcelonei, s-au întâlnit întâmplător în Ibiza. Atacantul a declarat că a simţit o chimie imediată cu antrenorul catalan, care i-a spus că îl doreşte pe Camp Nou.

„Xavi are un plan pentru ca Barcelona să se întoarcă în top. L-am întâlnit în Ibiza întâmplător, dar am avut o chimie imediată şi mi-a spus: „Am să te aştept, vom lucra bine împreună şi vom câştiga multe trofee”, a mai spus Robert Lewandowski.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 15 apr., 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso
Bundesliga • 13 apr., 13:33
Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso
Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga
Bundesliga • 12 apr., 18:44
„Nu mă uit la meciul lui Leverkusen! O să mă uit la Arsenal” Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico cu Real Madrid
La Liga • 12 apr., 15:25
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico
Gafă monumentală în Arsenal - Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty
Liga Campionilor • 10 apr., 9:52
Gafă monumentală în Arsenal – Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty! Tuchel: „Nu a avut curaj”