Închide meniul

Rodri, gol magnific în Manchester City – Bayern Munchen. Prima lui reuşită în Champions League a fost una memorabilă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2023, 23:18

Reclamă
Rodri, gol magnific în Manchester City – Bayern Munchen. Prima lui reuşită în Champions League a fost una memorabilă!

Rodri, gol magnific în Manchester City - Bayern 1-0

Rodri a marcat în sferturile Champions League / Profimediaimages

Rodri a marcat un gol magnific în meciul Manchester City – Bayern Munchen, din manşa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Chiar dacă Erling Haaland era pe teren, trupa lui Pep Guardiola a deschis scorul printr-un mijlocaş defensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De 12 ani caută Guardiola să ridice din nou trofeul Ligii Campionilor. Acesta este şi visul fanilor lui Manchester City, echipă care a câştigat patru dintre ultimele cinci titluri din Premier League.

Rodri, gol magnific în Manchester City – Bayern

Rodri a fost eroul „cetăţenilor” din prima repriză a disputei de pe Etihad Stadium. În minutul 27, l-a driblat pe Musiala şi a şutat, din afara careului. A avut o execuţie fabuloasă şi a trimis mingea spre vinclul porţii apărate de Sommer. Goalkeeperul nemţilor nu a avut nicio şansă să intervină!

Execuţia a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât spaniolul nu este printre marcatorii obişnuiţi ai lui Guardiola. În acest sezon, Rodri a înscris 2 goluri în 28 de meciuri din Premier League. A fost pentru prima oară, în întreaga carieră, când a reuşit să marcheze în Champions League!

Reclamă

Rodri nu mai punctase, în cupele europene, din noiembrie 2016. Atunci înscria pentru Villarreal în eşecul cu Ankaraspor, scor 1-2, din Europa League.

Mijlocaşul cumpărat de City de la Atletico Madrid în 2019, pentru 70 de milioane de euro, este jucător de bază pentru Pep Guardiola. Potrivit transfermarkt.com, are o cotă de piaţă de 80 de milioane de euro.

Rodri este al 6-lea spaniol care a marcat pentru Manchester City în Ligă. Numai Chelsea are mai mulţi jucători iberici diferiţi care marchează pentru o echipă care nu este din Spania în competiţia stelelor.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată cotele la câștigarea Ligii Campionilor

Cotele la câștigarea Ligii Campionilor, înainte de faza sferturilor de finală, au propus-o pe Manchester City ca principala favorită la adjudecarea trofeului suprem din fotbalul european inter-cluburi.

La fel ca la începutul competiției, echipa lui Pep Guardiola a primit cea mai mică cotă la adjudecarea primei Ligi din istoria clubului. City are cotă 3.60 pentru a merge până la capăt în acest sezon.

Bookmakerii nu au putut trece peste forma lui Real Madrid. Campioana en-titre are cotă 4.50 pentru a-și menține titlul. Podiumul este completat de surpriza acestui sezon, Napoli.

Liderul din Italia are cotă 5.50, dar asta nu surprinde foarte mult. Specialiștii au considerat că Napoli are o șansă mare de a ajunge în ultimul act, ținând cont că până acolo va evita coloșii City, Real Madrid sau Bayern Munchen.

Nemții au cotă 6, iar după aceea întrăm în zona celor considerați outsideri. Inter (13), Benfica (14), AC Milan (18) și Chelsea (18) sunt echipele cotate cu șanse mai mici la adjudecarea râvnitului trofeu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și