Închide meniul

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2024, 11:25

Reclamă
România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

FCSB / Profiemdia

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA, după ultimele rezultate din preliminariile cupelor europene. Rezultatele celor patru echipe în preliminariile celor trei competiţii europene nu au ajutat însă România în clasamanet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, Corvinul Huneodoara şi CFR Cluj au remizat în manşele tur a turului 2 preliminar din Champions League, Europa League şi Conference League, în timp ce Universitatea Craiova a pierdut.

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

Mai mult, în aceste meciuri, doar FCSB a reuşit să înscrie. În urma acestor rezultate, România a coborât o poziţie în clasamentul coeficienţilor UEFA, ajungând pe locul 29, coeficientul ţării noastre fiin 1125 în acest moment.

Suedia este ţara care a depăşit România în acest clasament. Toate cele patru formaţii suedeze au obţinut victorii săptămâna aceasta în competiţiile europene.

România are trei victorii în acest început de sezon european. Cele două victorii ale FCSB-ului cu Virtus şi succesul celor de la Corvinul Hunedoara cu Paksi FC.

Reclamă
Reclamă 4

Meciurile retur vor avea loc săptămâna viitoare, atunci când echipele româneşti vor lupta pentru calificare şi pentru puncte în clasamentul coeficienţilor. În cazul în care FCSB şi Corvinul nu vor trece de Maccabi Tel Aviv şi Rijeka, ele vor continua sezonul european, în timp ce CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi-ar încheia aventura europeană.

Universitatea Craiova, învinsă de Maribor

Universitatea Craiova a pierdut joi seară, în deplasare, scor 0-2, meciul cu formaţia slovenă Maribor, din manşa întâi a turului al doilea preliminar din Conference League, în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

Partida de la Maribor a început cu ocazia lui Ziga Repas, şut respins de Laurenţiu Popescu, în minutul 4, şi a continuat cu şansa irosită de Andrei Ivan în minutul 13, la centrarea lui Bancu. Imediat după ocazia oltenilor Sirvys a şutat pe lângă poartă pentru ca din minutul 31 Craiova să rămână în zece oameni. Hondurianul Denil Maldonado a fost eliminat cu roşu direct la un fault din spate la Beugre, după ce acesta scăpase singur cu portarul Popescu. Pe finalul primei părţi Maribor a avut un gol anulat – în minutul 45+4, când Beugre a înscris, dar se afla în ofsaid.

Reclamă

Gazdele au deschis scorul în minutul 57, când Ziga Repas a trimis în careu, iar fratele său, Jan Repas, a înscris. Slovenii au trecut pe lângă gol în minutul 69, cu o dublă ocazie. Mai întâi Popescu a scos de sub bară o minge care părea că iese afară, apoi Karic a şutat pe lângă poartă. Maribor a făcut însă 2-0 în minutul 88, prin Arnel Jakupovic şi returul de la Craiova va fi greu pentru echipa lui Gâlcă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și