Închide meniul
VIDEO

Scenografie impresionantă la meciul dintre Galatasaray și Manchester United. Fanii turci au fost la înălțime

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 20:36

Scenografie impresionantă la meciul dintre Galatasaray și Manchester United. Fanii turci au fost la înălțime

Scorul pauzei în meciul dintre Galatasaray și Manchester United a fost 1-2.

Fanii lui Galatasaray / Profimedia

Scenografie impresionantă la meciul dintre Galatasaray și Manchester United! Fanii formației din Istanbul au creat o atmosferă incendiară înainte de debutul partidei din etapa a 5-a a grupelor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două formații se anunța una incendiară, având în vedere faptul că ambele formații se luptă pentru calificarea în optimile ligii campionilor. Având în vedere acest amănunt, fanii echipei „Cim-Bom” au făcut spectacol înainte de startul partidei.

Scenografie impresionantă la meciul dintre Galatasaray și Manchester United. Mesajul fanilor din Istanbul

Înainte de startul mecilui, în timp ce echipele ieșeau de la vestiare, fanii celor de la Galatasaray au împânzit stadionul cu o scenografie impresionantă. Aceștia au colorat tribunele în tricoul echipei favorite și au cântat minute în șir.

De asemenea, pe lângă imaginile impresionante, fanii lui Galatasaray au afișat și un mesaj incredibil, pentru a-i demoraliza pe jucătorii lui Erik ten Hag. Pe una dintre tribunele stadionului a apărut scris: „Welcome to hell! (n.r. Bine ați venit în iad)”. Turcii au publicat acest mesaj și pentru că una dintre cele mai cunoscute porecle ale celor de la Manchester United este „Diavolii Roșii”.

Reclamă

De asemenea, înainte de startul partidei, ultrașii celor de la Galatasaray au făcut un apel către restul fanilor care aveau să vină pe stadion, pentru a vizualiza partida cu Manchester United. Aceștia le-au cerut fanilor să nu își folosească telefoanele în timpul partidei, pentru a-și susține echipa indiferent de ceea ce se întâmplă pe teren.

Totuși, elevii lui ten Hag nu au fost speriați de atmosferă, având în vedere faptul că au înscris două goluri de senzație încă din primele 20 de minute ale duelului. În prima parte a primei reprize, pentru „diavoli” au marcat Garnacho și Bruno Fernandes.

Reclamă 4 / 0/3

Mauro Icardi i-a depășit performanța lui Gică Hagi!

După ce a avut o perioadă slabă din punct de vedere al performanțelor, în timpul în care evolua pentru PSG, Mauro Icardi și-a regăsit forma în tricoul celor de la Galatasaray. Acesta s-a impus repede în lotul echipei din Istanbul și a intrat în istoria grupării.

Mai exact, acesta l-a depășit pe Gică Hagi la numărul de goluri marcate în derby-uri. „Regele” conducea topul respectiv cu 8 reușite, însă, după „dubla” din partida cu Beșiktaș, de pe 21 octombrie, Icardi a ajuns pe primul loc al topului celor mai buni marcatori străini din derby-uri, cu 10 goluri, potrivit celor de la Aspor.

Iată cum arată topul în care Gică Hagi a fost depășit de Mauro Icardi:

  • Mauro Icardi – 10 goluri
  • Gică Hagi – 8 goluri
  • Milan Baros – 7 goluri
  • Wesley Sneijder – 7 goluri
  • Felipe Melo – 6 goluri
  • Johan Elmander – 6 goluri
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și