Închide meniul

Se știu 12 din cele 16 echipe calificate în optimile Champions League! Liverpool, Inter și FC Porto merg mai departe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2022, 23:59

Se știu 12 din cele 16 echipe calificate în optimile Champions League! Liverpool, Inter și FC Porto merg mai departe

Liverpool

Liverpool / Profimedia

Se sțiu 12 din cele 16 echipe calificate în optimile Champions League. Atletico Madrid merge alături de Barcelona în Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma meciurilor de meciuri, au mai obținut calificarea în optimi Liverpool, Inter și FC Porto. Erau deja calificate până acum Real Madrid, Bayern, Napoli, Club Brugge, Chelsea, Dortmund, Manchester City, PSG și Benfica.

Se sțiu 12 din cele 16 echipe calificate în optimile Champions League

Seara a început cu victoria Interului în fața Viktoriei Plzen, 4-0, care a consființat califcarea italienilor și eliminarea Barcelonei. FC Porto s-a impus cu 4-0 la Brugge și a trimis-o pe Atletico Madrid în Europa League.

Liverpool s-a impus fără emoții pe terenul lui Ajax, 3-0, și același lucru a făcut și Napoli, acasă, cu Rangers, 3-0. Barcelona n-a avut răspuns în fața lui Bayern, 0-2, în timp ce Atletico a scos doar o remiză cu Leverkusen, 2-2. Și Tottenham a reușit doar un egal, 1-1 cu Sporting.

Celelalte echipe care se vor lupta săptămâna viitoare pentru ultimele patru locuri în optimi sunt Tottenham, Sporting, Frankfurt, Marseille, AC Milan, Salzburg, RB Leipzig și Șahtior.

Reclamă

Tragerea la sorți pentru faza optimilor va avea loc pe 7 noiembrie.

Final de infarct în Atletico Madrid – Leverkusen 2-2!

Atletico Madrid avea nevoie de victorie cu Leverkusen pentru a păstra șanse la calificarea în optimi. Echipa lui Diego Simeone a ratat victoria la ultima fază a meciului.

Era 2-2 în minutul 50, după golurile lui Carrasco și de Paul, pentru Atletico Madrid, și Diaby și Hudson-Odoi, pentru Leverkusen. Spaniolii au avut un penalty la ultima fază.

Reclamă 4 / 0/3

Același Carrasco a șutat slab, dar Hradecky a respins în față. Balonul a ricoșat la Hermoso, care a reluat cu capul în transversală. Ulterior, Reinildo a avut o minge respinsă de pe linia porții.

S-a terminat 2-2, iar Atletico Madrid ar putea merge în Europa League. Tot cu Leverkusen se luptă pentru poziția a treia, în ultima etapă.

Presa internațională a reacționat după ce Barcelona a fost eliminată din Champions League

„Încă o catastrofă pentru Barcelona în Champions League!„, a titrat Marca. „Inter nu face pași greșiți și o trimite pe Barcelona în Europa League!”, scrie Mundo Deportivo.

„Dezastru în Champions League pentru al doilea sezon la rând!”, notează sport.es.

De cealaltă parte, italienii exultă după calificarea Interului.

„Seara perfectă pentru Inter!”, a scris Gazzetta dello Sport„Barcelona, a doua retrogradare în Europa League și un dezastru economic!”, a notat Tuttonercatoweb.

„Dansul lui Simone Inzaghi! Inter zboară către optimile Champions League!”, scrie Tuttosport.com.

Reclamă

Rezultatele serii în Champions League

Ajax – Liverpool 0-3
Atletico Madrid – Leverkusen 2-2
Barcelona – Bayern 0-2
Frankfurt – Marseille 2-1
Napoli – Rangers 3-0
Tottenham – Sporting 1-1

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și