Închide meniul

Sergio Ramos a reacționat după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe PSG, la finalul înfrângerii cu Bayern: „Să nu inventăm lucruri!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 martie 2023, 23:54

Sergio Ramos a reacționat după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe PSG, la finalul înfrângerii cu Bayern: Să nu inventăm lucruri!”

Sergio Ramos a reacționat după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe PSG, la finalul înfrângerii cu Bayern

Sergio Ramos, în timpul partidei Bayern - PSG / Profimedia

Sergio Ramos a reacționat după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe PSG, la finalul înfrângerii cu Bayern! PSG a fost învinsă de Bayern, 0-2, în returul optimilor Champions League. Golurile partidei au fost marcate de Choupo-Moting și Gnabry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida tur, tot Bayern s-a impus, 1-0, grație golului marcat de Coman.

Sergio Ramos a reacționat după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe PSG, la finalul înfrângerii cu Bayern

Suporterii PSG-ului îl acuză pe Serigio Ramos că, la finalul partidei cu Bayern, ar fi înjurat formația la care activează. Însă, fundașul spaniol se apără și susține că totul este o invenție.

„De obicei nu comentez astfel de subiecte, dar nu vreau să recunosc ceva ce nu s-a întâmplat. Nu am spus niciodată «Paris», ci am scos un sunet de dezamăgire, «pssss» sau «pfff», în contextul unei exprimări dure, pe care obișnuim să o folosim în fotbal. Să nu inventăm lucruri, să nu căutăm ceva ce nu există”, a scris Sergio Ramos, pe contul personal de Twitter.

Reclamă

Sergio Ramos (36 de ani) a fost transferat de PSG, în vara lui 2021, liber de contract, de la Real Madrid. În aceste sezon, fundașul spaniol a dat două goluri și o pasă decisivă, în 35 de partide bifate pentru campioana Franței.

Christophe Galtier: „Este o mare dezamăgire!”

„Este o mare dezamăgire. Trebuie să acceptăm asta. E multă tristețe în vestiar. Nu știu dacă există vreo lecție de învățat, e multă frustrare. Dacă am fi înscris noi prima dată, atunci ar fi fost altceva.

Nu am deschis scorul atunci când am avut șansa. Ne-am descurcat bine în prima repriză, am simțit că suntem la același nivel cu adversarii, dar nu am profitat de ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit un gol dintr-o fază stupidă la acest nivel. Da, a fost presiune din partea lui Bayern, dar câteodată nu trebuie să-ți fie rușine să degajezi mingea ca sa scapi de minge. Când esti condus după o oră de joc, meciul devine foarte dificil”, a declarat Christophe Galtier, antrenorul PSG-ului, la finalul partidei cu Bayern.

„Suntem dezamăgiți. Acum, asta e, trebuie să trecem peste. Trebuie să ne punem întrebări fiecare dintre noi și să mergem mai departe.

Bayern are o echipă extraordinară, construită pentru a câștiga Champions League. La începutul sezonului, am spus că vom face tot posibilul. Acesta este potențialul nostru maxim. Ăsta e adevărul. Ne vom analiza și ne vom întoarce la viața de zi cu zi din campionat.

(Reporter – Această eliminare îți poate afecta viitorul?) Nu, nu, sunt calm. Singurul lucru care contează pentru mine în acest sezon este să câștig campionatul și apoi vom vedea”, a spus Kylian Mbappe

„Din păcate Bayern a fost mult prea puternică. Am avut ocaziile noastre în prima repriză, dar n-am profitat de ele, iar în Liga Campionilor asta face diferența. E greu pentru noi să fim eliminați așa devreme, dar asta este Liga Campionilor.

Bayern este o echipă care pune accentul pe aspectul fizic. Au câștigat multe dueluri în seara asta. Nu mai am cuvinte”, a declarat și Danilo.

Reclamă
Recomandări
  • Sergio Ramos a reacționat după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe PSG, la finalul înfrângerii cu Bayern

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Avem nevoie de un buget mult mai mare pentru Europa!” Oțelul e în finala Cupei, dar Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și