Închide meniul

Christophe Galtier, prima reacție dupa ce PSG a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor. Ce le-a transmis starurilor pe care le antrenează

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 martie 2023, 0:39

Christophe Galtier, prima reacție dupa ce PSG a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor. Ce le-a transmis starurilor pe care le antrenează

Christophe Galtier va fi demis de PSG, la finalul sezonului

Christophe Galtier / Profimedia

Christophe Galtier a oferit prima reacție dupa ce PSG a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor. Antrenorul francezilor a recunoscut că există foarte multă frustrare în vestiarul parizienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a fost eliminată din nou în „optimile” Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă și în retur de Bayern Munchen, 0-2. Germanii s-au impus și în tur, 1-0.

Christophe Galtier, prima reacție dupa ce PSG a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor. Ce le-a transmis starurilor pe care le antrenează

„Este o mare dezamăgire. Trebuie să acceptăm asta. E multă tristețe în vestiar. Nu știu dacă există vreo lecție de învățat, e multă frustrare. Dacă am fi înscris noi prima dată, atunci ar fi fost altceva.

Nu am deschis scorul atunci când am avut șansa. Ne-am descurcat bine în prima repriză, am simțit că suntem la același nivel cu adversarii, dar nu am profitat de ocazii.

Am primit un gol dintr-o fază stupidă la acest nivel. Da, a fost presiune din partea lui Bayern, dar câteodată nu trebuie să-ți fie rușine să degajezi mingea ca sa scapi de minge. Când esti condus după o oră de joc, meciul devine foarte dificil”, a declarat Christophe Galtier, potrivit site-ului UEFA.

Reclamă

„Din păcate Bayern a fost mult prea puternică. Am avut ocaziile noastre în prima repriză, dar n-am profitat de ele, iar în Liga Campionilor asta face diferența. E greu pentru noi să fim eliminați așa devreme, dar asta este Liga Campionilor.

Bayern este o echipă care pune accentul pe aspectul fizic. Au câștigat multe dueluri în seara asta. Nu mai am cuvinte”, a declarat și Danilo pentru presa din Franța.

PSG, eliminată de Bayern din Champions League! „Blestemul” optimilor a zdruncinat din nou Parisul.

PSG a fost eliminată de Bayern Munchen din UEFA Champions League. „Blestemul” optimilor de finală s-a abătut din nou asupra starurilor lui Christophe Galtier. După ce a pierdut acasă cu 0-1, liderul din Ligue 1 a cedat cu acelaşi scor şi pe Allianz Arena. Lionel Messi şi Kylian Mbappe sunt OUT din Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimii ani, PSG s-a confruntat cu „blestemul” optimilor de finală în Champions League. Starurile din Hexagon au fost eliminată în această fază a competiţiei în patru dintre ultimele şase ediţii. În sezonul 2016-2017 au pierdut incredibil cu Barcelona după ce au câştigat cu 4-0 meciul tur. A urmat un eşec istoric pe Camp Nou, scor 1-6.

Un an mai târziu, PSG a ratat sferturile de finală după o dublă cu Real Madrid. Nu a avut nicio şansă şi a pierdut tur-retur, 2-5 la general. Parizienii s-au oprit în „optimi” chiar pentru a treia oară la rând. În 2019 a fost eliminată de Manchester United, de această dată prin regula golurilor marcate în deplasare. A fost 3-3 la general.

Au urmat două ediţii în care gruparea din Ligue 1 a reuşit să se apropie de câştigarea trofeului. În 2020 a jucat finala, iar în 2021 a ajuns până în semifinală. Problemele au revenit în 2021, când PSG s-a oprit din nou în optimile de finală. Real Madrid i-a mai adus o dezamăgire şeicului Nasser Al-Khelaifi, care visează să îşi vadă echipa campioana Europei!

Acum, PSG a fost eliminată tot în „optimi” după două meciuri în care nu a înscris niciun gol. Messi şi Mbappe nu şi-au putut ajuta echipa, chiar dacă amândoi erau în mare formă.

Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian

Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas sunt singurii care îl mai depăşesc pe starul argentianian la acest capitol.

Duelul de pe Allianz Arena consemnează o bornă senzațională atinsă de Leo Messi. Concret, startul argentinian va ajunge la 150 de meciuri în Liga Campionilor, fiind al treilea fotbalist la acest capitol.

Numai Iker Casillas, cu 176 de meciuri și Cristiano Ronaldo, cu 178 de meciuri îl depășesc pe superstarul lui PSG. Dintre cele 150 de prezențe în Liga Campionilor ale lui Leo Messi, 136 au fost în tricoul Barcelonei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și