Închide meniul
VIDEO

Sergio Ramos, gest golănesc după PSG – Bayern Munchen 0-1. A îmbrâncit un fotograf şi totul a fost filmat

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 februarie 2023, 12:37

Sergio Ramos, gest golănesc după PSG – Bayern Munchen 0-1. A îmbrâncit un fotograf şi totul a fost filmat

Sergio Ramos, gest golănesc după PSG - Bayern Munchen 0-1

Sergio Ramos, la finalul meciului PSG - Bayern Munchen 0-1 / Profimedia Images

Sergio Ramos făcut un gest golănesc, după PSG – Bayern Munchen 0-1. Spaniolul a răbufnit după meciul de pe Parc des Princes, pierdut de gazde, în urma golului marcat de Kingsley Coman şi şi-a vărsat nervii pe un jurnalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramos a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui PSG, în reeditarea finalei Ligii Campionilor din 2020. Nu a fost de ajuns pentru campioana din Hexagon, care a fost dominată la toate capitolele, cel puţin în primele 70 de minute.

Sergio Ramos, gest golănesc după PSG – Bayern Munchen 0-1

Astfel, Sergio Ramos a fost surprins imediat după ce a fost să salute galeria lui PSG. În timp ce îi atrăgea atenţia unui fotograf că e prea aproape de el, un alt responsabil al presei l-a jenat pe fostul jucător al lui Real Madrid.

Acesta nu a stat pe gânduri şi l-a împins pe fotograf, gest golănesc care a fost surprins şi care a devenit viral pe reţelele de socializare. Fotograful îşi dorise doar să-i facă poze lui Neymar.

Reclamă

Christophe Galtier, prima reacție după PSG – Bayern Munchen 0-1

Christophe Galtier a avut o primă reacție după PSG – Bayern Munchen 0-1, meciul tur din optimile UEFA Champions League. Cu Kylian Mbappe mai puțin de o repriză pe teren, oaspeții au dominat jocul la toate capitolele.

”Am avut o oră de joc foarte grea, în fața unei echipe care a avut și posesia. Ne-am așteptat la asta, dar nu am avut adâncime în echipă. Hakimi și-a pierdut energia încă din prima repriză. A jucat mult la Cupa Mondială, cu dureri. Am încercat să îl aducem la nivelul optim de la revenire.

Am luat acel gol, înainte să îl trimitem pe Kylian pe teren, dar Bayern merita să înscrie mai multe goluri. După aceea, am avut mai multe conexiuni, mai multă viteză. Am avut destule ocazii de a marca, dar nu a fost de ajuns. Sper să ne revenim din punct de vedere al prospețimii.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vedea. Este o dublă manșă, iar după această seară nu există o echipă eliminată și una calificată. Am multă speranță. Am avut deja o discuție în vestiar cu jucătorii. Cele două eșecuri precedente (1-2 cu Marseille și 1-3 cu Monaco) au contat la nivelul moralului. Dar nu sunt scuze de căutat. Suntem la un moment în care echipa nu este completă și nu se află la nivelul ei maxim”, a spus Galtier, citat de L`Equipe.

Kingsley Coman și-a „răpus” fosta echipă

Bayern a învins-o pe PSG, pe Parc de Princes, în prima manșă din optimile UEFA Champions League. Golul victoriei pentru bavarezi a fost semnat de fostul parizian Kingsley Coman, în minutul 53.

Tabela a fost deblocată la opt minute după revenirea de la cabine. Fotbalistul crescut la PSG, Kingsley Coman, a marcat cu o reluare cu latul după o centrare a lui Alphonso Davies. Donnarumma a scăpat pe sub el mingea, iar balonul trimis de Coman a intrat în poartă.

După golul lui Coman, tot Bayern a fost echipa care a rămas în ofensivă. Bavarezii au lovit bara în minutul 63, prin Eric Choupo-Moting, după o pasă primită de la Musiala.

Finalul i-a aparținut însă lui PSG, care a avut două goluri anulate. Primul, în minutul 73, după ce Mbappe, aflat în offside, a împins în poartă o minge respinsă de Sommer la un șut al lui Neymar. Același Mbappe a mai avut un alt gol anulat, în minutul 82, după un offside semnalizat de VAR la Nuno Mendes.

Returul de la Munchen e programat pe 8 martie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și