Închide meniul

Simone Inzaghi, după Manchester City – Inter 1-0: ”Nu aș schimba acești jucători pentru nimeni și nimic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2023, 9:24

Simone Inzaghi, după Manchester City – Inter 1-0: ”Nu aș schimba acești jucători pentru nimeni și nimic”

Simone Inzaghi, după Manchester City - Inter 1-0

Simone Inzaghi, în timpul meciului Manchester City - Inter 1-0 / Profimedia Images

Simone Inzaghi e mândru de jucătorii săi, după Manchester City – Inter 1-0. Italienii au avut trei șanse uriașe de a trimite finala Ligii Campionilor în prelungiri, dar bara și Ederson au fost în calea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nerazzurrii rămân cu trei trofee ale Ligii Campionilor, după o finală mult mai echilibrată decât era preconizată de specialiști. Inter a avut șansa ei de a trimite meciul în prelungiri, dar Inzaghi și-a dat jos pălăria în fața fotbaliștilor săi.

Simone Inzaghi, după Manchester City – Inter 1-0

”I-am felicitat pe jucători. Au fost grozavi, au făcut un joc grozav. Am pierdut o finală pe care am vrut să o câștigăm cu orice preț, dar trebuie să fie mândri.

Nu aș schimba acești jucători pentru nimeni și nimic și astăzi întreaga lume a văzut de ce. Am cedat puțin împotriva unei echipe foarte puternice. Avem multe regrete, dar trebuie să fim mândri

Este normal să avem regrete. Înfrângerea este cel mai rău lucru în sport. În același timp, jucătorii trebuie să fie mândri de sezon și de performanța din finală. Am jucat împotriva unui adversar grozav, dar clar că nu meritam să pierdem.

Reclamă

Mi-ar plăcea să-i îmbrățișez pe fiecare dintre suporterii Inter, la fel ca jucătorii mei. Sunt fantastici, sunt mereu alături de noi. Acesta este fotbalul, din aceste dezamăgiri învățăm. Încă mă întreb cum este posibil să nu marcăm pe final. În mod cert meritam mai mult.

Această finală ar putea fi combustibilul pentru a încerca din nou sezonul viitor. Echipa a demonstrat că poate juca la acest nivel. Am avut multe ocazii pe final, am meritat mai mult. Acesta a fost planul nostru de joc, dar ne-am fi putut descurca și mai bine”, a spus Inzaghi, după finala pierdută cu City.

Suma primită de „cetăţeni”, după ce au câştigat în premieră Liga Campionilor

Suma primită de „cetăţeni”, după ce au câştigat în premieră Liga Campionilor. Echipa lui Pep Guardiola a cucerit în premieră Liga Campionilor, după ce s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Inter în finala de la Istanbul, graţie golului marcat de Rodri în minutul 68.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă trofeu şi un loc în istorie, Manchester City a câştigat şi o sumă importantă de bani odată cu câştigarea celei mai importante competiţii intercluburi la nivel european. „Cetăţenii” au încasat pentru victoria din finala de la Istanbul suma de 19,8 milioane de euro de la UEFA.

Inter, finalista din acest sezon, nu va pleca cu buzunarul gol de la Istanbul. Echipa antrenată de Simone Inzaghi va primi 15,5 milioane de euro pentru prezenţa în ultimul act al competiţiei.

Aceste sume nu includ premiile câştigate de cele două echipe pe durata turneului, dar nici procentul de 25% din biletele vândute la finala de la Istanbul. De asemenea, suma totală a câştigurilor va creşte după market pool. În ceea ce o priveşte pe City, echipa lui Guardiola va mai primi sume importante pentru participările la Supercupa Europei şi la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Pe parcursul competiţiei, Manchester City a obţinut peste 61 de milioane de euro, în timp ce lui Inter i-au intrat în cont până la finala de la Istanbul aproximativ 57 de milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și