Închide meniul

Simone Inzaghi, mesaj pentru cei care au acuzat Inter că este o echipă ultradefensivă: ”Ne vor ține minte acum”

Dan Roșu Publicat: 13 octombrie 2022, 8:50

Reclamă
Simone Inzaghi, mesaj pentru cei care au acuzat Inter că este o echipă ultradefensivă: ”Ne vor ține minte acum”

Simone Inzaghi, mesaj pentru cei care au acuzat Inter că este o echipă ultradefensivă

Simone Inzaghi și Xavi, în timpul meciului Barcelona - Inter 3-3 / Profimedia Images

Simone Inzaghi a avut un mesaj pentru spaniolii care au acuzat Inter că este o echipă ultradefensivă. ”Ne vor ține minte acum”, a spus italianul, după Barcelona – Inter 3-3, meci în urma căruia catalanii mai au șanse infime de calificare în optimile Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am fost aproape să ne asigurăm calificarea, cu două meciuri rămase de jucat. I-am felicitat pe jucători pentru un meci foarte bun. Ne-am creat multe ocazii și am știut să suferim când a trebuit.

Simone Inzaghi a avut un mesaj pentru spaniolii care au acuzat Inter că este o echipă ultradefensivă

Barcelona este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Problema Barcelonei astăzi a fost că a dat peste adevărata Inter. Ne vor ține minte mult timp de acum încolo, aici în Spania.

Trebuia să jucăm cu mult curaj și nu am renunțat niciodată să încercăm să atacăm. Am creat foarte multe ocazii în prima parte a jocului, apoi am primit golul la finalul primei reprize.

La pauză, le-am spus băieților să joace în continuare la fel cum au făcut-o în prima repriză – pentru că știam că ne vom crea din nou multe ocazii. Astăzi am avut doar doi atacanți disponibili, dar ambii și-au făcut treaba foarte bine”, a spus Inzaghi, citat de Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Pentru Inter calculele sunt simple: o victorie cu Viktoria Plzen îi califică pe nerazzurri în optimile Ligii, acolo unde Bayern Munchen a ajuns deja, având maximum de puncte după primele patru meciuri din Grupa C.

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3

De partea cealaltă, Xavi e conștient că Barcelona a pierdut o șansă uriașă de a continua în cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi. Eventuala ratare a optimilor va duce la pierderea a cel puțin 20 de milioane de euro.

”Champions League a fost crudă cu noi. Am primit multe goluri în repriza a doua. Prima parte a fost foarte bună. Primul gol a fost din cauza unei erori imense în linia defensiva, al doilea, la fel. A fost foarte greu de la Munchen, la Milan, și chiar și aici pe terenul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre victorii, despre a nu primi goluri și a ne apăra foarte bine. Nu trebuie doar să atacăm. Nu depinde doar de noi dacă ne calificăm sau nu. Situația este foarte dificilă. Trebuie să continuăm și să ne gândim la El Clasico. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la La Liga pentru că Champions League a devenit dificil, complicat.

Fotbalul este un joc al greșelilor și trebuie să încercăm să nu facem prea multe. Nu ne-am apărat foarte bine. Intensitatea a fost excelentă în prima repriză, dar nu am reușit să o menținem. Greșelile se plătesc foarte scump în Champions League. Greșelile din apărare ne-au costat meciul.

Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe, chiar dacă încă mai avem șanse de a continua în Champions League. Avem puțină speranță, dar este dificil.

Ca suporter al Barcelonei, și eu sunt dezamăgit, trist, contrariat și nervos. Anul trecut nu am avut noroc, dar anul acesta au fost greșelile noastre. Am lăsat să ne scape victoriile. Le-am avut în mână, dar le-am pierdut. Trebuie să fim autocritici, dar este o îmbunătățire față de anul trecut. Anul acesta, am pierdut pe greșelile noastre și doare mai tare. Este o lovitură dură pentru noi”, a spus Xavi, după Barcelona – Inter 3-3.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și