Închide meniul

„Visăm foarte departe” Elias Charalambous, gata de duelul Sparta Praga – FCSB! Cipriotul, mesaj şi despre Lucescu: „Sunt fericit”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2024, 23:11

Reclamă
„Visăm foarte departe Elias Charalambous, gata de duelul Sparta Praga – FCSB! Cipriotul, mesaj şi despre Lucescu: „Sunt fericit

Elias Charalambous, gata de duelul Sparta Praga - FCSB!

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Elias Charalambous e gata de duelul Sparta Praga – FCSB! Antrenorul roş-albaştrilor a subliniat că toţi jucătorii lui sunt entuziasmaţi în legătură cu duelul cu Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a vorbit şi despre venirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională a României.

„Visăm foarte departe” Elias Charalambous, gata de duelul Sparta Praga – FCSB! Cipriotul, mesaj şi despre Lucescu: „Sunt fericit”

Știm că vom întâlni un adversar foarte dificil, ne gândim doar la acest meci. Este normal ca pe măsură ce avansezi în competiție să dai de adversari mai puternici. Pentru mine sunt două reprize, prima va fi mâine. Sper să reușim un rezultat bun, dar cred că soarta calificării se va juca în ambele meciuri, nu doar mâine.

Toți fotbaliștii sunt foarte entuziasmați să joace în astfel de meciuri. Nu poți să spui că unul este mai entuziasmat decât altul. Mereu am spus că nu depindem de un jucător, suntem o echipă. Dacă nu suntem un colectiv, nu putem reuși nimic. Trebuie să jucăm ca o echipă, așa văd eu lucrurile.

Sparta a schimbat câțiva jucători, dar și noi am făcut-o. Tactica și filosofia de joc sunt aceleași. Suntem focusați pe modul în care vom juca noi și cred că adversarii fac același lucru. Noi am analizat Sparta, ei ne-au analizat pe noi, sunt lucruri normale în fotbal, avem tehnologia necesară. Ne cunoaștem tacticile reciproc.

Reclamă
Reclamă 4

Suntem un club cu o istorie mare în spate și visăm să ajungem cât mai departe posibil. Unicul lucru pe care îl putem face este să luăm fiecare meci în parte, dar în mintea noastră visăm foarte departe. Îmi place ca jucătorii mei să viseze foarte departe, căci doar așa poți realiza lucruri mărețe. Trebuie să muncim din greu”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă de dinainte de Sparta Praga – FCSB.

Elias Charalambous, despre venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României: „O decizie grozavă”

Cred că este o decizie grozavă, este unul dintre cele mai mari nume din istoria României. Sunt sigur că va da tot ce are mai bun pentru țară. Sunt fericit să îl văd pe domnul Mircea Lucescu selecționerul României”, a declarat Elias Charalambous despre venirea lui Mircea Lucescu pe banca naţionalei.

Sunt foarte fericit să fiu aici. Am foarte multă încredere în echipă. Putem să câștigăm aici, bineînțeles. Putem să ne întoarcem acasă cu un rezultat bun.

Reclamă

Golul pe care l-am marcat în runda trecută a fost foarte important pentru echipă, datorită lui suntem aici. Nu contează cine marchează, important este să câștigăm. Vreau să marchez iar și să ajut echipă să meargă mai departe.

Sparta este o echipă bună, a reușit lucruri importante în ultimele sezoane. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas, mai întâi avem acest meci, trebuie să reușim un rezultat bun, apoi urmează meciul de acasă”, a declarat şi William Baeten, la conferinţa de presă.

Sparta Praga – FCSB e marţi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Returul, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este marţea viitoare, de la ora 21:30. Returul se va disputa pe stadionul Ghencea.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

0:10

„Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!

23:55 5 aug.

Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

23:52 5 aug.

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:31 5 aug.

FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 5 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 6 Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR
Citește și