Închide meniul

Stefano Pioli a pus tunurile pe arbitrul de la AC Milan – Inter 0-2: „A avut dublu standard!”. Ce a spus despre şansele la calificarea în finala Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2023, 8:34

Stefano Pioli a pus tunurile pe arbitrul de la AC Milan – Inter 0-2: „A avut dublu standard!. Ce a spus despre şansele la calificarea în finala Champions League

Stefano Pioli a pus tunurile pe arbitrul de la AC Milan - Inter 0-2

Stefano Pioli a purtat un dialog cu Jesus Gil Manzano chiar pe teren / Profimediaimages

Stefano Pioli a pus tunurile pe arbitrul de la AC Milan – Inter, scor 0-2, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Antrenorul rossonerilor a fost nemulţumit de modul în care au fost judecate mai multe faze de brigada condusă de spaniolul Jesus Gil Manzano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au deschis scorul repede, în minutul 8, când veteranul Edin Dzeko a reluat din voleu cornerul executat de Hakan Calhanoglu. După doar trei minute, Inter şi-a majorat avantajul prin reuşita lui Mkhitaryan, din pasa lui Dimarco.

În minutul 32 arbitrul Manzano a dictat penalti pentru Inter, dar după consultarea VAR, a decis să anuleze lovitura de pedeapsă şi la pauză s-a intrat cu oaspeţii la conducere, 2-0. Scorul a rămas nemodificat până la final, iar Inter a devenit mare favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor.

Stefano Pioli a pus tunurile pe arbitrul de la AC Milan – Inter 0-2

Nu mi-a plăcut arbitrul. A avut dublu standard în situaţiile la limită, dar nu voi intra acum în detalii„, a răbufnit Stefano Pioli, potrivit gazzetta.it.

Antrenorul rossonerilor continuă să creadă în şansele la accederea în finală şi asigură că echipa lui va lupta până în ultimul minut.

Reclamă

Inter a jucat mai bine în prima repriză şi a marcat două goluri. Noi poate ne-am descurcat mai bine în repriza a doua. Trebuie spus că până în minutul 7 adversarii nu au intrat în careul nostru. Apoi imediat au marcat.

Trebuie să continuăm să credem, meciurile se schimbă. Vom încerca să ne descurcăm mai bine în retur. Meciul a fost complicat din punct de vedere mental şi tactic. În repriza a doua am văzut o reacţie grozavă. Va trebui să facem asta şi pe 16 mai.

Acum trebuie să ne ridicăm nivelul. Avem nevoie de o evoluţie diferită. Există dezamăgire în rândul jucătorilor, dar şi voinţa de a răsturna rezultatul„, a mai spus antrenorul lui AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul putea căpăta proporţii şi mai mari, dar Maignan a fost printre remarcaţii câştigătoarei de 7 ori a trofeului. Românul Ciprian Tătăruşanu nu a fost inclus în lot.

AC MILAN: Maignan – Calabria (Kalulu 82), Kjaer (Thiaw 59), Tomori, Theo Hernandez – Krunic, Tonali, Bennacer (Junior Messias 18) – Saelemaekers (Origi 59), Giroud, Brahim Diaz (Pobega 82). ANTRENOR: Stefano Pioli

INTER MILANO: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barrella, Hakan Calhanoglu (Gagliardini 78), Mkhitaryan (Brozovic 62), Dimarco (de Vrij 70) – Lautaro Martinez (Correa 78), Dzeko (Lukaku 70). ANTRENOR: Simone Inzaghi

Fanii Milanului, coregrafie înfricoşătoare la Milan – Inter!

Fanii Milanului au pregătit o coregrafie înfricoşătoare la Milan – Inter. Suporterii rossonerilor au arătat de ce lui AC Milan i se spune „Diavolul milanez”.

Returul este programat marţi, pe 15 mai, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și