Închide meniul
Foto

Fanii Milanului, coregrafie înfricoşătoare la Milan – Inter! Ce au pregătit pentru Derby della Madonnina din Liga Campionilor

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 mai 2023, 23:45

Fanii Milanului, coregrafie înfricoşătoare la Milan – Inter! Ce au pregătit pentru Derby della Madonnina din Liga Campionilor

Fanii Milanului, coregrafie înfricoşătoare la Milan - Inter!

Coregrafia lui AC Milan de la meciul cu Inter / Profimedia Images

Fanii Milanului au pregătit o coregrafie înfricoşătoare la Milan – Inter. Suporterii rossonerilor au arătat de ce lui AC Milan i se spune „Diavolul milanez”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru fanii rossonerilor, în teren jucătorii lui Stefano Pioli nu le-au făcut faţă elevilor lui Simone Inzaghi.

Fanii Milanului, coregrafie înfricoşătoare la Milan – Inter!

În doar 11 minute Inter a marcat două goluri. Scorul a fost deschis în minutul 8 de către Edin Dzeko, care a finalizat din careu o acţiune a lui Inter.

Trei minute mai târziu Mkhitaryan majora avantajul Interului.

În minutul 16 Calhanoglu, fost jucător al lui AC Milan, a avut o bară.

Reclamă

Milan s-a trezit în repriza secundă, atunci când Tonali a trimis balonul în bară, dar a fost insuficient pentru elevii lui Pioli să emită pretenţii.

Fanii Milanului au pregătit inclusiv un "Diavol milanez" pentru meciul cu Inter / Profimedia Images
Fanii Milanului au pregătit inclusiv un „Diavol milanez” pentru meciul cu Inter / Profimedia Images

Edin Dzeko a marcat un gol senzațional în AC Milan – Inter!

Edin Dzeko a marcat un gol senzațional în AC Milan – Inter, partidă din turul semifinalelor Champions League! Atacantul lui Inter a marcat în urma unui corner bătut perfect de Hakan Calhanoglu.

Meciul retur dintre Inter și AC Milan este programat marți, 16 mai.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start de la AC Milan – Inter:

AC Milan: Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, T. Hernandez – Krunic, Tonali, Bennacer – Saelemaekers, Giroud, B. Diaz
Rezerve: Mirante, Nava – Ballo-Toure, De Ketelaere, Gabbia, Kalulu, Messias, Origi, Pobega, Rebic, Thiaw
Antrenor: Stefano Pioli

Inter: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barrella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – L. Martinez, Dzeko
Rezerve: Cordaz, Handanovic – Asllani, Bellanova, Brozovic, Correa, DAmbrobiso, De Vrij, Gagliardini, Gosens, Lukaku, Zanotti
Antrenor: Simone Inzaghi

Simone Inzaghi: „Sunt destul de senin!”

„Am jucat de multe ori, am mai spus-o și înainte. Șapte. Am câștigat, am pierdut, am disputat semifinale, finale.

Va trebui să fim foarte buni în a ne folosi capul atunci când va fi nevoie, pentru că întotdeauna există evenimente neașteptate în meciuri atât de importante: în ultimele, am fost întotdeauna buni în a fi lucizi. Este un meci foarte important, așa cum au fost și alte finale. Nu este un derby, ci derby-ul. Știm ce înseamnă pentru noi, pentru club, pentru fani, chiar și pentru mine. Dar sunt destul de senin, i-am văzut pe băieți foarte concentrați”a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, în cadul conferinței de presă premergătoare partidei cu AC Milan.

Recomandări
  • Fanii Milanului s-au pregătit pentru spectacolul din tribune
  • Din păcate pentru ei, elevii lui Pioli nu au făcut faţă pe teren

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:02 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-1. A marcat Acerbi în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 21:55 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 1-0, în AntenaPLAY. Deschidere rapidă de scor! Jones a profitat de o gafă uriaşă în defensiva adversă 21:55 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal. Echipele 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare Vezi toate știrile
Citește și