Închide meniul

Steve Zhang, înainte de City-Inter: Lukaku mi-a zis că vom ajunge în finala Liga Campionilor. Am spus că e nebun, a avut dreptate

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 15:50

Steve Zhang, înainte de City-Inter: Lukaku mi-a zis că vom ajunge în finala Liga Campionilor. Am spus că e nebun, a avut dreptate

Steve Zhang, înainte de City-Inter: Lukaku mi-a zis că vom ajunge în finala Liga Campionilor

Romelu Lukaku şi Steve Zhang / Twitter

Patronul nerrazurilor, Steve Zhang, a făcut o dezvăluire fabuloasă înainte de Manchester City – Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steve Zhang a mărturisit că Romelo Lukaku a prezis că Inter Milano va ajunge în finala Ligii Campionilor. Miliardarul chinez a precizat că nu l-a crezut pe Lukaku, dar în cele din urmă s-a dovedit că atacantul belgian a avut dreptate.

Steve Zhang, înainte de City-Inter: Lukaku mi-a zis că vom ajunge în finala Liga Campionilor

Oficialul chinez a povestit o anecdotă despre Romelu Lukaku, venit sub formă de împrumut şi care nu a avut un sezon grozav în Serie A: ”El mi-a spus: ‘Preşedinte, niciodată să nu spui niciodată, vom ajunge în finala Ligii Campionilor’. Am surâs, gândind: ‘este nebun’, dar a avut dreptate”.

Preşedintele lui Inter are mare încredere în Simone Inzaghi, chiar dacă în campionat s-a clasat pe locul trei, dar în schimb a câştigat Cupa şi Supercupa Italiei. Ca antrenor la Inter, Inzaghi nu a pierdut nicio finală.

”’Inzaghi are abilităţi mari de management şi impune un calm incredibil. Când îl văd înainte de meciuri, sunt mai tensionat decât el. A fost un cadou pentru mine şi el este omul din finala Ligii Campionilor”, a spus Zhang, citat de agerpres.ro.

Reclamă

Zhang a spus că a visat să câştige Liga Campionilor, dar i s-a părut imposibil

Chinezul Steve Zhang, preşedintele clubului Inter Milano, a declarat vineri că echipa italiană nu se teme de Manchester City, contra căreia va juca sâmbătă în finala Ligii Campionilor la fotbal, pentru că nu se predă în faţa echipelor puternice, transmite EFE.

Respect profund City, este o echipă magnifică. Dar avem calitatea de a le face faţă. În ultimii ani, cu cât ştacheta a fost ridicată mai sus de rivalii noştri, cu atât am avut performanţe mai bune. Inter nu se dă bătută în faţa echipelor puternice”, a declarat oficialul chinez pentru Gazzetta dello Sport.

Zhang, care la 26 de ani a devenit în 2018 cel mai tânăr preşedinte din istoria lui Inter, va asista la prima sa finală din Liga Campionilor, trofeu pe care nerazzurri l-au câştigat ultima oară în 2010.

Reclamă 4 / 0/3

”M-am gândit de multe ori cum ar fi să câştig Liga Campionilor. Dar chiar şi să visez c-o câştig mi s-a părut imposibil… Acum că suntem în finală, totuşi, toţi cei de la club au o dorinţă incredibilă de a încerca. Cum a spus antrenorul Inzaghi: ‘nu ne este frică, vrem doar să jucăm această partid㔑, a adăugat Zhang.

 

 

 

Recomandări
  • Steve Zhang, dezvăluire fabuloasă despre Romelu Lukaku
  • Miliardarul chinez a declarat că Lukaku i-a spus că Inter va juca finala Ligii Campionilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și