Închide meniul

Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 0:54

Reclamă
Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley

Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League

UEFA Champions League / Profimedia

S-a aflat tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Doar 4 echipe au mai rămas în competiție, după o serie de meciuri fabuloase în sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinalele UEFA Champions League s-au calificat Borussia Dortmund (după 5-4 la general cu Atletico Madrid), PSG (după 6-4 în „dubla” cu Barcelona), Bayern Munchen (după 3-2 cu Arsenal) și Real Madrid (după 4-4 și 4-3 d.l.d cu Manchester City). Toate meciurile din sferturi au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League

După rezultatele din ultimele două sferturi s-au aflat toate meciurile din semifinalele competiției.

În această fază se vor duela, în prima semifinală, Borussia Dortmund și PSG. „Dubla” va avea loc pe datele de 30 aprilie și 7 mai și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

În cea de-a doua semifinală se vor duela Bayern Munchen și Real Madrid, iar partidele se vor juca pe 1 și 8 mai.

Reclamă

Se anunță dueluri stelare în UEFA Champions League, având în vedere că lupta pentru cel mai important trofeu european se apropie de final.

Marea finală, care se va juca pe Wembley Stadium, va avea loc pe data de 1 iunie, de la ora 22:00. Și ultimul act al Ligii va fi tot în format LIVE SCORE, pe AS.ro.

Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4!

Iată ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! Arbitrul român a fost criticat vehement de către unii şi apărat de către alţii pentru cum a condus de la centru sfertul de finală din Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Prestigioasa revistă franceză L’Equipe l-a notat pe Istvan Kovacs cu 7. Gazzeta dello Sport i-a acordat nota 6 lui Kovacs, în timp ce Corriere dello Sport i-a dat 5.

„Ce poți să-i reproșezi? A fost faultul lui Araujo asupra lui Barcola și deci cartonaș roșu (29), a fost faultul lui Cancelo asupra lui Dembélé în careu, deci penalty (59).

Și a avut dreptate să-l expulzeze pe Xavi pentru gestul său nepotrivit (56), chiar dacă ar fi putut evita să-l elimine apoi pe secundul acestuia (65)”, a scris L’Equipe despre prestaţia arbitrului român.

„Justă eliminarea lui Araujo și lovitura liberă acordată. În rest, a trebuit să calmeze nervii băncii de rezerve a gazdelor, care scăpase de sub control. A făcut-o cu cartonașe roșii”, a scris Gazzetta dello Sport.

Gundogan a spus după meci că Araujo trebuia eliminat, dar a subliniat că Istvan Kovacs trebuia să dicteze penalty la un presupus fault în careu asupra lui.

„Cred că meritam un penalty. Alergam și adversarul m-a faultat clar. I-am spus arbitrului că este penalty și în schimb mi-a dat cartonaș galben”, a declarat după meci Gundogan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și