Închide meniul
VIDEO

Thibaut Courtois, gafă de cascadorii râsului, în Liverpool – Real Madrid! Mohamed Salah a realizat un record istoric pentru „cormorani”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 21 februarie 2023, 22:28

Thibaut Courtois, gafă de cascadorii râsului, în Liverpool – Real Madrid! Mohamed Salah a realizat un record istoric pentru cormorani”

Thibaut Courtois, gafă de cascadorii râsului, în Liverpool - Real Madrid

Thibaut Courtois / Captură digisport.ro.

Thibaut Courtois a făcut o gafă de cascadorii râsului, în Liverpool – Real Madrid! În minutul 14 al partidei de pe „Anfield”, goalkeeper-ul belgian a preluat mingea greșit, oferindu-i balonul „pe tavă” lui Salah, care a trimis mingea în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma gafei lui Courtois, Salah a marcat golul de 2-0 pentru Liverpool, după ce, în debutul partidei, Nunez a deschis scorul.

VIDEO AICI CU GAFA URIAŞĂ A LUI COURTOIS

Thibaut Courtois, gafă de cascadorii râsului, în Liverpool – Real Madrid

În minutul 14, Thibaut Courtois a primit o pasă de la un coechipier, însă, în mod inexplicabil, faimosul goalkeeper a preluat greșit mingea, care a ajuns la Salah. Apoi atacantul lui Liverpool a înscris golul de 2-0, fără probleme.

Liverpool a deschis scorul încă din minutul 4, grație reușitei lui Nunez.

Reclamă

Apoi, în minutul 21, Real Madrid a redus din diferență, prin golul marcat de Vinicius Junior.

Mohamed Salah a realizat un record istoric pentru Liverpool

După golul marcat în minutul 14, Mohamed Salah a devenit cel mai bun marcator, în Champions League, pentru Liverpool. Totodată, acesta a devenit cel mai bun marcator african, din istoria Champions League, devansându-l pe Didier Drogba.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa este bine, cu iluzii și chef de victorie, la fel ca anul trecut. Știm că este un meci complicat și pentru ei este o ocazie să își ia revanșa. Benzema este bine, mâine va fi titular. Are mult chef de joc.

Finala din Paris este o amintire frumoasă, a fost un meci echilibrat. Ei au avut posesia, dar noi am stat bine în apărare. Acum este diferit, pentru că sunt două partide, trebuie să avem în vedere acest lucru. Trebuie să jucăm bine 180 de minute.

Lui Vinicius îi place să joace oriunde. Este o partidă foarte importantă. Este o plăcere să îl vezi cum joacă, ce calitate are și talentul său, la fel ca Pedri, Gavi, Mbappe sau Haaland.

Încă mă gândesc la primul unsprezece și mă voi gândi până mâine. Este o dilemă, să avem mai mult control în defensivă sau să fim mai agresivi în atac.

Ne așteptăm la un meci cu multă intensitate și presiune, fără timp de respiro. Știm asta și suntem pregătiți”, spunea Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, înaintea partidei de pe „Anfield”.

„Sunt două dintre cele mai mari cluburi din lume. Am jucat acea finală la Paris și nu m-am uitat la ea până în acest weekend. Acum știu de ce nu am văzut-o (n.r. râde). A trebuit să o fac. Am făcut un meci bun atunci, dar nu am putut câștiga. În acel meci s-a putut vedea experiența lui Real Madrid. Ei nu pierd, chiar dacă adversarul are ocazii. E un lucru pe care îl putem învăța de la ei.

Am început să arătăm mai mult ca o echipă, dar mai avem multe lucruri de îmbunătățit, fără îndoială. Eram într-o situație similară și după Cupa Mondială, cu două victorii, dar acum lucrurile arată diferit. Putem simți și vedea acest lucru.

Reclamă

Trebuie să facem un super meci, chiar două, pentru a merge mai departe. Nu am o problemă cu asta. Cui îi pasă, e Champions League, sunt foarte fericit că putem juca acest meci acum și nu l-am jucat în urmă cu câteva săptămâni. E ceva special și abia aștept. Madridul e o echipă care nu are nevoie de ceva special pentru a câștiga.

„Cred că după finala de anul trecut mi s-a spus despre Carlo că știa exact ce vom face. Dar ar fi trebuit să câștigăm acel meci. Carlo este unul dintre cei mai relaxați antrenori pe care i-am cunoscut și unul dintre cei mai buni oameni pe care îi poți întâlni. Foarte inteligent, îl respect și îl admir foarte mult. Are o echipă de clasă mondială și a adus și jucători tineri promițători”, a spus Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și