Închide meniul

Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2024, 7:28

Reclamă
Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul

Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat

Thomas Tuchel, extrem de nervos după ce tuşierul a arătat offside la golul din prelungiri al lui Bayern Munchen / Profimedia Images

Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat. În minutul 90+13, Matthijs de Ligt a introdus mingea în poartă, dar tuşierul a semnalizat offside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că tuşierul a fluierat înainte ca balonul să intre în plasă, nu a mai putut interveni VAR. Reluările au arătat că, cel mai probabil, golul a fost valabil.

Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul”

Imediat după meci, antrenorul echipei germane, Thomas Tuchel, a izbucnit la adresa arbitrajului.

Este o înfrângere, dar noi am dat totul pe teren. Este amară, bineînțeles. Dar nu există regrete. A fost o luptă mare, am crezut că suntem aproape de final. Este o încălcare clară a regulilor! Este un dezastru.

Este un dezastru total! La al doilea gol al Realului, au lăsat jocul să continue. Jocul trebuie să continue și la noi, asta e regula clară. Prima greșeală este făcută de tușier, a doua de arbitru. Este o încălcare clară a regulamentului!”, a declarat Thomas Tuchel, potrivit fcbinside.de.

Reclamă

Dacă centralul Szymon Marciniak nu ar fi fluierat imediat, după ce tuşierul a arătat fanionul, VAR ar fi putut interveni şi stabili dacă a fost sau nu offside. Recomandarea este, în cazuri de acest gen, să se evite semnalizarea rapidă a offside-ului, tocmai ca VAR-ul să poată studia fazele.

Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley

Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024. După ce Dortmund a obţinut prima calificarea, în urma celor două victorii în faţa lui PSG, Real Madrid este a doua finalistă din acest sezon.

Echipa lui Carlo Ancelotti a reuşit o nouă remontada de excepţie pe Santiago Bernabeu. Joselu a marcat cele două goluri în minutele 88 şi 90+1 şi a obţinut biletele pentru duelul cu Borussia Dortmund de pe Wembley.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid şi Borussia Dortmund s-au întâlnit de 14 ori în cupele europene până acum. Madrilenii s-au impus de 6 ori, 5 meciuri s-au încheiat la egalitate în timp ce Borussia Dortmund a câştigat 3 partide.

Ultima oară, cele două s-au întâlnit în sezonul 2017/18, atunci când Real Madrid s-a impus în ambele meciuri din grupă. Ultima victorie a lui Dortmund în faţa lui Real Madrid a venit în 2014, în meciul retur, dar victoria cu 2-0 nu a fost suficientă pentru a întoarce rezultatul din tur, scor 3-0.

Real Madrid s-a impus şi în La Liga în acest sezon

Deja campioană în La Liga, Real Madrid a realizat un sezon foarte bun şi în UEFA Champions League. În faza grupelor, echipa lui Carlo Ancelotti a încheiat grupa C cu victorii pe linie, în faţa lui Napoli, Braga şi Union Berlin.

Lucrurile s-au schimbat însă în optimi. Madrilenii au avut o misiune extrem de complicată cu Leipzig. Echipa lui Ancelotti a câştigat partida tur din deplasare cu 1-0, dar a tremurat serios în returul de pe Bernabeu. Vinicius a deschis scorul în minutul 65, dar Orban a restabilit egalitatea trei minute mai târziu. Mai mult, formaţia din Bundesliga a fost la un pas de a trimite dubla în prelungiri, dar şutul lui Dani Olmo a lovit transversala.

În sferturi, pentru al treilea an la rând, Real Madrid a întâlnit-o pe Manchester City, de fiecare dată în semifinale. De altfel, echipa care a trecut de această dublă s-a impus în cele din urmă şi în ultimul act, ridicând trofeul (Real Madrid în 2022 şi Manchester City în 2023).

 

 

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și