Închide meniul

Toni Kroos a spus totul după golul anulat al lui Leipzig din meciul cu Real Madrid: „Trebuia validat golul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2024, 8:29

Toni Kroos a spus totul după golul anulat al lui Leipzig din meciul cu Real Madrid: „Trebuia validat golul

Toni Kroos a spus totul după golul anulat al lui Leipzig din meciul cu Real Madrid

Leipzig - Real Madrid 0-1 - Profimedia Images

Toni Kroos a spus totul după golul anulat al lui Leipzig din meciul cu Real Madrid, câştigat de galactici cu 1-0. O fază controversată a avut loc încă din minutul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leipzig a marcat pentru 1-0, dar arbitrul a anulat reuşita pentru o poziţie de ofsaid a lui Henrichs, care se afla în spatele lui Lunin. Totuşi, Kroos susţine şi el că portarul oaspeţilor nu ar fi avut nicio şansă să intervină la execuţia lui Sesko.

Toni Kroos a spus totul după golul anulat al lui Leipzig din meciul cu Real Madrid

„Cred că până la urmă s-a dat off-side pentru că jucătorul lor i-a stat în cale lui Lunin. Dar trebuie să recunoaștem că portarul nostru nu ar fi putut ajunge la minge și de aceea trebuia validat golul”, a spus Kroos, citat de marca.com.

În minutul doi, David Raum a executat un corner, iar Lunin a boxat balonul în exteriorul careului. Mingea a ajuns la Schlanger, mijlocaşul centrând în careul „galacticilor”.

Moment controversat în Leipzig – Real Madrid

Sesko a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap imparabilă, Lunin fiind ieşit din poartă, după ce a boxat balonul, în primă fază. Imediat după golul înscris de Leipzig, tuşierul a ridicat fanionul, iar arbitrul a aşteptat decizia din camera VAR.

Reclamă

Golul lui Sesko a fost anulat, deşi după reluări, atacantul era în poziţie regulamentară, fiind scos din ofsaid de către Rodrygo.

Leipzig – Real Madrid 0-1

Real Madrid a învins marţi seara, în deplasare, scor 1-0, pe RB Leipzig, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Gazdele au marcat încă din minutul 2, prin Benjamin Sesko, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Madrilenii au încercat apoi în câteva rânduri poarta lui Gulacsi, iar Brahim Diaz a deschis scorul în startul reprizei secunde, minutul 48, când a driblat superb mai mulţi adversari şi a şutat la colţul lung, din interiorul careului, învingându-l pe portarul gazdelor. După gol, elevii lui Marco Rose au căutat egalarea şi au presat, însă aproape de gol a fost tot Realul, prin bara lui Vinicius Junior, în minutul 72.

Reclamă 4 / 0/3

Brahim Diaz a ieşit accidentat în minutul 84 şi Real s-a impus cu 1-0 în prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor.

Returul de la Madrid se dispută în ziua de 6 martie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și