Închide meniul

Tragerea la sorţi Champions League LIVE TEXT (19:00). Începe o nouă eră. Cum arată cele patru urne valorice

Alex Masgras Publicat: 29 august 2024, 13:06

Reclamă
Tragerea la sorţi Champions League LIVE TEXT (19:00). Începe o nouă eră. Cum arată cele patru urne valorice

Tragerea la sorţi Champions League LIVE TEXT (19:00). Începe o nouă eră. Cum arată cele patru urne valorice

Trofeul Champions League / Profimedia

Tragerea la sorţi a grupei principale din Champions League va fi transmisă în format LIVE TEXT, de la ora 19:00, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi şi miercuri seară am aflat ultimele echipe calificate în grupa principală, după meciurile din play-off, iar partidele din toamnă vor veni cu mai multe schimbări importante.

Tragerea la sorţi Champions League LIVE TEXT (19:00). Cum arată cele patru urne

Din acest sezon, UEFA a pregătit un format nou. Fără grupe, cele 36 de echipe vor fi împărţite în patru urne valorice, în funcţie de coeficientul UEFA. Fiecare echipă va juca două meciuri cu câte două echipe din fiecare urnă valorică. Astfel, fiecare echipă va întâlni opt formaţii toamna aceasta. În această fază a competiţiei, echipele din aceeaşi ţară nu se pot întâlni.

UEFA va folosi un computer pentru a stabili meciurile din grupa principală din Champions League. Joi vom afla toate meciurile, în timp ce programul complet va fi dat publicităţii pe 31 august.

Primele opt echipe se vor califica în optimile de finală, în timp ce ocupantele locurilor 9-24 vor juca un tur de calificare. Formaţiile care vor încheia sub locul 24 for fi eliminate din competiţie şi nu vor ajunge nici măcar în Europa League.

Reclamă
Reclamă

Din acest sezon vom avea meciuri din UEFA Champions League şi în luna ianuarie. Finala va avea loc pe 31 mai 2025, pe Allianz Arena.

Tragerea la sorţi va începe la ora 19:00 şi va avea loc la Monaco. Acestea sunt cele 36 de echipe din grupa principală UEFA Champions League.

Urna 1

Urna 2

Urna 3

Urna 4

Programul UEFA Champions League 2024/25

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:01

FotoIonela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac! Cum arată premiul campioanei mondiale

15:01

Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional! Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

15:01

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

14:48

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

13:59

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipier

13:33

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și