Închide meniul
Foto

Ultraşii lui Union Berlin au luat cu asalt Spania! Imagini fabuloase din cei 4000 de fani, înaintea meciului cu Real Madrid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2023, 19:52

Ultraşii lui Union Berlin au luat cu asalt Spania! Imagini fabuloase din cei 4000 de fani, înaintea meciului cu Real Madrid

Ultraşii lui Union Berlin au luat cu asalt Spania!

Fanii germani înainte de Real Madrid - Union Berlin / Colaj Profimediaimages

Ultraşii lui Union Berlin au luat cu asalt Spania pentru a vedea meciul în care echipa lor favorită debutează în UEFA Champions League. Fanii grupării din Bundesliga au dat recital, pe străzi, înaintea confruntării cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproximativ 4000 de suporteri ai lui Union Berlin au făcut deplasarea şi au venit, în grup unit, spre stadionul Stantiago Bernabeu. Imaginile postate chiar de club, pe reţelele sociale, au devenit imediat virale.

Ultraşii lui Union Berlin au luat cu asalt Spania

Toţi în roşu„, a fost mesajul primit de fani înainte de a veni în capitala Spaniei. Aceştia l-au respectat, pentru a se diferenţia de cei ai lui Real Madrid. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Clubul înfiinţat în urmă cu 117 ani trece prin cel mai bun moment din istorie. A terminat pe locul 4 ultima ediţie din Bundesliga şi a obţinut, în premieră, „biletele” pentru Liga Campionilor.

Reclamă

Cum au arătat echipele de start la Real Madrid – Union Berlin:

Real Madrid: Arrizabalaga – Vazquez, Rudiger, Nacho, Alaba – Modric, Tchouameni, Camavinga – Rodrygo, Bellingham, Joselu

Union Berlin: Ronnow – Doekhi, Bonucci, Diogo Leite – Juranovic, Tousart, Kral, Laidouni, Gosens – Becker, Behrens

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul dreapta al echipei Real Madrid, Dani Carvajal, a lipsit de la meciul de debut al formaţiei sale în acest sezon din Liga Campionilor, cu Union Berlin, din cauza unei probleme la piciorul drept.

Are o problemă musculară şi miercuri va efectua noi teste. Am preferat să îl odihnim„, a declarat presei antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă.

Toate rezultatele înregistrate în meciurile de marţi seară, din grupele Champions League:

Young Boys – RB Leipzig 1-3
AC Milan – Newcastle 0-0
Manchester City – Steaua Roşie Belgrad 3-1
Barcelona – Antwerp 5-0
Feyenord – Celtic 2-0
Lazio – Atletico Madrid 1-1
PSG – Borussia Dortmund 2-0
Șahtior Donețk – FC Porto 1-3

Grupele UEFA Champions League au debutat fără Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo

Jucătorii care au marcat istoria recentă a „sportului rege” nu mai sunt în prim-planul celei mai importante competiții inter-cluburi din lume, pentru prima dată în ultimii 20 de ani.

Odată cu transferurile celor doi mari fotbaliști în afara Europei, actualul sezon de UEFA Champions League nu se va mai bucura de spectacolul oferit de Lionel Messi sau de Cristiano Ronaldo.

Ultimul sezon fără unul dintre cei doi mari fotbaliști a început în anul 2003 și s-a încheiat cu succesul celor de la FC Porto, echipă pregătită la acea vreme de Jose Mourinho.

Reclamă

În cariera lor, până în momentul de față, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au adunat peste 350 de apariții în cea mai importantă competiție intercluburi din lume. Starul lusitan a adunat 187 de meciuri, în timp ce campionul mondial din 2022 are 163 de partide jucate în Liga Campionilor.

De asemenea, jucătorii care au câștigat, adunat, nu mai puțin de 12 Baloane de Aur, au în palmares un număr important de trofee UEFA Champions League. Cristiano Ronaldo a câștigat competiția de 5 ori, ( un trofeu cu Manchester United și 4 cu Real Madrid), în timp ce Lionel Messi a ridicat trofeul de 4 ori, de fiecare dată alături de FC Barcelona.

Cei doi nu vor participa în Liga Campionilor, în acest sezon, având în vedere faptul că s-au transferat la echipe din afara Europei. Cristiano Ronaldo este legitimat la Al-Nassr din luna ianuarie a anului 2023, în timp ce Lionel Messi a ajuns, în această perioadă de mercato, la echipa lui David Beckham, Inter Miami.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și