Închide meniul

Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 13:38

Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol

Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League

Colaj PSG - Barcelona / Profimedia

Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Cele două formații vor lupta pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii lui Xavi s-au calificat în sferturi după ce au trecut de campioana Italiei, Napoli, cu 4-2 la general. De cealaltă parte, PSG a trecut de Real Sociedad, cu 4-1 la general.

Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League

În toate „dublele” jucate între PSG și Barcelona s-au marcat mai mult de 5 goluri, de la prima întâlnire dintre cele două formații, din anul 1995.

De asemenea, cele două echipe au fost protagonistele unor meciuri interzise cardiacilor, cum ar fi returul de la „dubla” din optimi, din anul 2017.

La momentul respectiv, PSG s-a impus pe teren propriu cu 4-0, iar returul din Barcelona se anunța ușor pentru echipa din capitala Franței.

Reclamă

Totuși, catalanii au produs poate cea mai mare surpriză din istoria Ligii și au întors scorul din tur. Meciul s-a terminat cu scorul de 6-1, pentru Barcelona.

Până la întâlnirea din sferturi, Barcelona și PSG s-au mai duelat de 12, în cadrul UEFA Champions League. Dintre aceste meciuri, 4 au fost câștigate de parizieni, 4 de Barcelona, iar 4 s-au terminat la egalitate.

Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1

Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona – Napoli 3-1. Tehnicianul formației catalane a vorbit despre criticile pe care echipa sa le-a primit, înainte de „dubla” cu italienii.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa blaugrana s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League după ce a trecut de campioana Italiei, Napoli, cu scorul de 4-2, la general (1-1 în tur și 3-1 în retur). Ambele dueluri au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe AS.ro.

După duelul cu Napoli, Xavi le-a răspuns contestatarilor, care îi numeau jucătorii drept „bufonii Ligii Campionilor”. Antrenorul de la Barcelona a menționat faptul că jucătorii au fost criticați mult prea dur și că presiunea de pe aceștia a fost una mult prea mare.

„A fost o presiune mare pe jucători, pe viață și pe moarte, ultimatumuri. Le-am spus să se calmeze, nimeni nu ar fi pățit nimic după acest meci.

Au fost multe momente în care am fost criticați pe nedrept. S-a spus că suntem bufonii Ligii Campionilor. A fost dificil să jucăm cu această presiune. Jurnaliștii care spuneau aceste lucruri erau chiar din Barcelona! Acum, ce facem? Bufonii au ajuns în sferturi!”, a spus Xavi, după partida cu Napoli, citat de marca.com.

Totodată, tehnicianul a vorbit și despre plecarea de la echipă, în vară. Xavi a menționat faptul că rezultatul din duelul cu Napoli nu îi va influența, în niciun fel, decizia.

„Nu se schimbă nimic. Trebuie să ne calmăm și să luăm totul pas cu pas. Legat de decizia mea, acest rezultat nu o schimbă cu nimic!”, a mai spus Xavi, citat de sursa menționată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și