Închide meniul
Foto

Un spectator a intrat pe teren și s-a dus „glonț” la Lionel Messi, după Bayern – PSG 2-0! Cum s-a terminat totul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 8:54

Un spectator a intrat pe teren și s-a dus „glonț” la Lionel Messi, după Bayern – PSG 2-0! Cum s-a terminat totul

Lionel Messi a avut parte de o surpriză după Bayern - PSG 2-0

Lionel Messi a avut parte de o surpriză după Bayern - PSG 2-0 / Colaj Profimedia

Un spectator a intrat pe teren și s-a dus „glonț” la Lionel Messi, după Bayern – PSG 2-0. Starul argentinian a avut parte de o surpriză la finalul meciului din Germania. Campioana Franței a fost eliminată din nou în optimile de finală ale UEFA Champions League, după o dublă manșă modestă făcută de Messi&Co. Bavarezii au câștigat și returul de pe teren propriu, cu 2-0, după golurile marcate de Choupo-Moting și Gnabry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul de final al partidei de la Munchen, un spectator a sărit în teren și a fugit către Lionel Messi.

Un spectator a intrat pe teren și s-a dus „glonț” la Lionel Messi, după Bayern – PSG 2-0!

Cel mai probabil, suporterul își dorea o poză, o îmbrățișare sau un autograf din partea campionului mondial. În cele din urmă, individul respectiv s-a ales cu un placaj ca la rugby din partea stewarzilor.

Tânărul a alunecat pe gazonul ud în momentul în care a ajuns în fața lui Lionel Messi. Starul lui PSG a fost luat complet prin surprindere și s-a oprit din mers, încercând să se ferească (VEZI GALERIA FOTO).

Lionel Messi, asaltat de un fan după Bayern – PSG 2-0 / Profimedia

Din fericire pentru el, spectatorul a căzut în fața lui și nu l-a lovit, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Andy Robertson, la finalul meciului istoric Liverpool – Manchester United 7-0.

Reclamă

În numai câteva secunde, mai mulți stewarzi și-au făcut apariția pe teren și l-au placat pe fanul cu pricina. Lionel Messi a privit uluit scena și a rămas „blocat”, urmărind ce se întâmplă cu suporterul.

În cele din urmă, argentinianul s-a îndepărtat de locul incidentului și s-a dus către vestiare.

PSG, eliminată de Bayern Munchen din UEFA Champions League

Fără Neymar, accidentat, PSG a încercat revenirea la Munchen. Choupo-Moting a marcat în minutul 61, după o fază în care defensiva parizienilor s-a întrecut în greşeli. Gnabry a înscris și el în minutul 89 și a îndepărtat orice dubiu în privința echipei calificate.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimii ani, PSG s-a confruntat cu „blestemul” optimilor de finală în Champions League. Starurile din Hexagon au fost eliminate în această fază a competiţiei în 5 dintre ultimele 7 ediţii. În sezonul 2016-2017 au pierdut incredibil cu Barcelona după ce au câştigat cu 4-0 meciul tur. A urmat un eşec istoric pe Camp Nou, scor 1-6.

Un an mai târziu, PSG a ratat sferturile de finală după o dublă cu Real Madrid. Nu a avut nicio şansă şi a pierdut tur-retur, 2-5 la general. Parizienii s-au oprit în optimi chiar pentru a treia oară la rând. În 2019 a fost eliminată de Manchester United, de această dată prin regula golurilor marcate în deplasare. A fost 3-3 la general.

Au urmat două ediţii în care gruparea din Ligue 1 a reuşit să se apropie de câştigarea trofeului. În 2020 a jucat finala, iar în 2021 a ajuns până în semifinală. Problemele au revenit în 2021, când PSG s-a oprit din nou în optimile de finală. Real Madrid i-a mai adus o dezamăgire şeicului Nasser Al-Khelaifi, care visează să îşi vadă echipa campioana Europei!

Acum, PSG a fost eliminată tot în optimi după două meciuri în care nu a înscris niciun gol. Messi şi Mbappe nu şi-au putut ajuta echipa, chiar dacă amândoi erau în mare formă.

Recomandări
  • Un spectator a intrat pe teren și s-a dus „glonț” la Lionel Messi, după Bayern – PSG 2-0
  • Cum s-a terminat totul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și