Închide meniul

Un spectator a intrat pe teren și l-a călcat pe Andy Robertson, în Liverpool – Manchester United 7-0! Jurgen Klopp a „explodat” de nervi

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2023, 21:33

Reclamă
Un spectator a intrat pe teren și l-a călcat pe Andy Robertson, în Liverpool – Manchester United 7-0! Jurgen Klopp a „explodat de nervi

Jurgen Klopp, nervos pe finalul meciului Liverpool - Manchester United 7-0

Jurgen Klopp, nervos pe finalul meciului Liverpool - Manchester United 7-0 / Profimedia

Un spectator a intrat pe teren și l-a călcat pe Andy Robertson, în meciul Liverpool – Manchester United 7-0, din etapa a 26-a din Premier League. „Cormoranii” i-au „zdrobit” pe marii rivali, bifând cea mai clară victorie din istorie în duelurile cu echipa de pe Old Trafford. Roberto Firmino a marcat ultimul gol al partidei de pe Anfield în minutul 88, apoi a avut loc un moment uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un suporter a sărit în teren și s-a dus să se bucure alături de jucătorii lui Liverpool, adunați în cerc în apropiere de marginea terenului.

Un spectator a intrat pe teren și l-a călcat pe Andy Robertson, în Liverpool – Manchester United 7-0!

În „explozia” de entuziasm de pe Anfield, spectatorul respectiv l-a călcat pe Andy Robertson. Fundașul scoțian a căzut pe teren, ținându-se de piciorul afectat. În cele din urmă, Robertson s-a ridicat și a încheiat meciul pe teren.

Forțele de ordine au intervenit și l-au scos pe individul cu pricina de pe teren, prin dreptul băncii lui Liverpool. Jurgen Klopp s-a enervat teribil și s-a îndreptat amenințător către el. Managerul lui Liverpool a fost ținut cu greu de membrii din staff-ul său tehnic pentru a nu declanșa un scandal și mai mare.

Reclamă

Germanul a continuat să gesticuleze nervos și să îl apostrofeze pe spectatorul care risca să-l accidenteze pe jucătorul său. În cele din urmă, Jurgen Klopp s-a calmat, iar la finalul meciului a sărbătorit succesul formidabil alături de jucători și fani.

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League!

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League. Starul egiptean a stabilit o bornă fabuloasă în istoria clubului de pe Anfield. Salah a marcat o „dublă” superbă în victoria fantastică obținută de formația lui Jurgen Klopp în fața marii rivale Manchester United. „Cormoranii” i-au umilit pe „diavoli” cu 7-0, bifând cea mai clară victorie din istorie.

A fost o seară memorabilă pentru întreaga suflare a lui Liverpool. Echipa lui Klopp a „desființat-o” pe Manchester United, cu scorul de 7-0. Mohamed Salah a fost implicat din plin în duelul de pe Anfield și a bifat un record istoric.

Reclamă 4 / 0/3

Salah a marcat două goluri și a oferit două assist-uri în partida cu marea rivală de pe Old Trafford. Salah a înscris prima oară în minutul 66 și a dus scorul la 4-0. Egipteanul a punctat din nou în minutul 83 și a făcut „setul” în favoarea „cormoranilor”.

Atacantul lui Jurgen Klopp și-a trecut în cont și două assist-uri, pentru Cody Gakpo și Roberto Firmino.

Grație „dublei” de vis de pe Anfield, Mohamed Salah a doborât un record extraordinar. Egipteanul a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în Premier League.

Salah a marcat 129 de goluri în 205 de apariții în campionatul Angliei.

Mohamed Salah l-a depășit în topul respectiv pe Robbie Fowler, care marcase 128 de goluri pentru „cormorani” în prima ligă engleză.

La rândul lor, Cody Gakpo și Darwin Nunez au înscris câte o „dublă” în poarta lui Manchester United, într-o seară de coșmar pentru trupa lui Erik ten Hag. Firmino a stabilit scorul final, cu un gol marcat în minutul 88.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și