Închide meniul

Unai Emery a fost sincer după Villarreal – Liverpool 2-3: „Merită să joace finala”. Unde crede că a pierdut calificarea

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 mai 2022, 9:31

Unai Emery a fost sincer după Villarreal – Liverpool 2-3: „Merită să joace finala. Unde crede că a pierdut calificarea

Unai Emery a fost sincer după Villarreal - Liverpool 2-3

Profimedia

Unai Emery a fost sincer după Villarreal – Liverpool 2-3. Antrenorul „Submarinului Galben” a recunoscut că formația engleză merită pe deplin calificarea în finala UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unai Emery a mărturisit că echipa sa nu a avut capacitatea de a se ridica tot timpul la nivelul unui meci eliminatoriu cu Liverpool. Tehnicianul iberic spune că a pierdut calificarea după primul gol marcat de „cormorani”, prin Fabinho.

Unai Emery a fost sincer după Villarreal – Liverpool 2-3: „Merită calificarea în finală”

Liverpool a revenit de la 0-2 în numai 12 minute, prin golurile marcate de Fabinho, Luis Diaz și Sadio Mane.

„Când pierzi, momentul este trist pentru toată lumea. Ei merită să joace în finală. În prima repriză le-am arătat tuturor că suntem o echipă bună şi că putem avea ocazii. Dar diferenţa în cele două meciuri a fost în favoarea lor.

Astăzi aveam nevoie de ceva mai mult. Trebuia să ne apărăm cu ardoare şi să nu-i lăsăm să se poziţioneze. Am marcat, am avut penalty (n.r. – neacordat) şi ei nu s-au apropiat de poarta noastră. Prima repriză a fost încurajatoare. Gerard Moreno a jucat accidentat, i-a fost greu să sprinteze şi ne-am pierdut forţa.

Reclamă

Noi nu mai eram la fel. Trebuia să avem mai mult mingea, dar primul lor gol ne-a afectat prea mult psihic. Am rămas fără energie. Nu am avut capacitatea de a răspunde la cerinţele unei întâlniri eliminatorii cu Liverpool. Am fost aproape de excelenţă, dar nu am reuşit să ne menţinem timp de 90 de minute.”, a declarat Unai Emery, citat de news.ro.

Jurgen Klopp și-a amintit „remontada” cu Barcelona, după revenirea spectaculoasă din Villarreal – Liverpool 2-3

La finalul meciului de pe „De La Ceramica”, Jurgen Klopp și-a amintit de seara incredibilă din urmă cu 3 ani, când Liverpool a revenit de la 0-3 cu Barcelona, câștigând cu 4-0 în returul de pe Anfield.

„Sunt foarte încântat, mă simt ca la prima finală. Este cea mai bună competiție din lume, o iubesc și îmi place ce a realizat Villarreal, cu suporterii în spate.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză, jocul a arătat cum a arătat, iar toți cei care se uitau la meci se așteptau ca acel 2-0 să devină 3-0. Dar când am reușit să le ‘spargem’ apărarea pentru prima oară, am știut că avem o șansă. Nu îmi place să compar, dar da, a fost ca în meciul cu Barcelona.

Am jucat foarte multe meciuri, suntem angrenați în 3 competiții și încă nu am terminat. Știu poveștile astea, în prima repriză multă lume s-ar fi bucurat să fim eliminați. Este dificil să te califici în 3 finale, dar am reușit să facem asta.” a spus Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

În ultimul act, Liverpool va da piept cu Real Madrid sau Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și