Închide meniul

Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2024, 8:29

Reclamă
Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen

Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid - Bayern Munchen

Real Madrid - Bayern Munchen 2-1 - Captură Digi Sport

Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 2-1, din semifinala Ligii Campionilor, a venit şi nu e unul care să fie pe placul bavarezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În al 13-lea minut al prelungirilor, nemţii au aruncat un balon în careul Madridului şi asistentul Tomasz Listkiewicz a ridicat fanionul, chiar dacă protocolul spune să nu ia o asemenea decizie decât dacă vorbim de un ofsaid clar, despre care nu era vorba la această fază.

Următoarea gafă a fost făcută de centralul Szymon Marciniak, care, văzând fanionul ridicat, s-a grăbit să fluiere ofsaidul, asta în situaţia în care protocolul spune că acesta trebuia să aştepte finalul fazei pentru a permite VAR să intervină dacă e cazul. Chiar dacă oaspeţii au protestat vehement, VAR-ul nu a mai putut interveni.

Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen

”A fost anulat eronat. De Ligt e în ofsaid în momentul pase, dar nu participă la joc. Mingea ajunge la Mazraoui. Între timp, De Ligt ajunge într-o poziție regulamentară.

Marciniak a fluierat înainte ca mingea să ajungă în plasă, de asta n-a putut interveni VAR-ul”, a spus Pavel Fernandez, citat de marca.com.

Reclamă

Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă

Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen, din semifinalele Ligii Campionilor, a fost dezvăluit chiar de fundaşul olandez.

„Arbitrul de linie mi-a spus: îmi pare rău, am făcut o greșeală”, a spus De Ligt.

„Nu sunt sentimente prea frumoase, am fost foarte aproape. Am trecut de la victorie la eșec în zece minute. Este o seară foarte urâtă. Am fost foarte aproape, ei au pus presiune, iar cei de la Real Madrid, când crezi că sunt terminați, mai au un ultimă răsuflare, așa au câștigat Champions League de 14 ori.

Reclamă 4 / 0/3

Toți știm regulile, dacă ofsaidul nu este clar, trebuie lăsată faza. A fost o rușine. La golul lui Joselu a fost ofsaid, dar au lăsat jocul să continue. De ce nu s-a întâmplat la fel și la noi? Este ușor să vorbim despre arbitraj, dar au meritat victoria. Nu vreau să spun că Real Madrid are mereu arbitrii cu ea, dar astăzi asta a făcut diferenţa”, a mai spus De Ligt.

Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general. În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

În ultimul act, Real Madrid va întâlni Borussia Dortmund, care a trecut în semifinale de PSG, scor 1-0 în tur şi la fel, 1-0 în retur.

 

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și