Închide meniul

Veste bună pentru FCSB, chiar înaintea returului cu Sparta Praga! Doi noi jucători, prezenţi la antrenamente

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 14:51

Reclamă
Veste bună pentru FCSB, chiar înaintea returului cu Sparta Praga! Doi noi jucători, prezenţi la antrenamente

Veste bună pentru FCSB, chiar înaintea returului cu Sparta Praga

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui antrenament/ Facebook FCSB

FCSB a primit o veste bună, chiar înaintea returului cu Sparta Praga. Doi jucători au fost surprinşi la antrenamentele campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Sparta Praga, pentru un loc în play-off-ul Champions League. Partida retur se va disputa astăzi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Veste bună pentru FCSB, chiar înaintea returului cu Sparta Praga

Octavian Popescu şi Alexandru Pantea au început antrenamentele alături de ceilalţi jucători ai FCSB-ului, după cum se poate observa în imaginile postate de campioană, pe paginile oficiale. Decarul roş-albaştrilor a suferit două operaţii în această vară, şi nu a bifat încă niciun minut la echipă.

De cealaltă, Alexandru Pantea s-a refăcut după accidentarea teribilă suferită în primăvară. Acesta şi-a rupt ligamentul încrucişat şi e gata să revină pe teren, mai repede decât era iniţial anunţat.

Recent, Mihai Stoica a dezvăluit că Octavian Popescu şi Alexandru Pantea vor reveni pe teren la FCSB în două săptămâni. Aceştia ar putea fi în lot pentru meciul cu Hermannstadt, din etapa a şaptea a sezonului, meci care se va disputa la finalul lunii.

Reclamă
Reclamă 4

Revenirile lui Octavian Popescu şi Alexandru Pantea sunt extrem de importante pentru FCSB, deoarece cei doi respectă regula U21. În startul acestui sezon, jucătorul care a respectat această regulă la formaţia campioană a fost Alexandru Musi. Mijlocaşul s-a accidentat însă în meciul din ultima etapă, cu Farul.

Octavian Popescu şi Alexandru Pantea s-au antrenat alături de ceilalţi jucători ai FCSB-ului înaintea returului „de foc” cu Sparta Praga, însă nu vor fi în lotul campioanei, pentru confruntarea din Ghencea.

Cum ar putea arăta primul 11 al FCSB-ului, pentru returul cu Sparta Praga:

Reclamă
  • FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Miculescu

Sold-out la FCSB – Sparta Praga

Este sold-out la duelul „de foc” dintre FCSB şi Sparta Praga. Fanii vor lua cu asalt arena din Ghencea, la duelul retur din turul trei preliminar din Champions League.

FCSB a anunţat că toate biletele pentru meciul cu Sparta Praga au fost vândute. Iniţial, pe platforma online, se vânduseră aproape toate biletele, câteva sute fiind păstrate pentru a se pune în vânzare la casele de bilete.

Biletele puse în vânzare pentru partida cu AC Sparta Praga, din turul 3 al UEFA Champions League au fost vândute în totalitate!

Vă mulțumim pentru extraordinarul interes acordat acestui meci și vă reamintim că porțile stadionului se vor deschide la ora 19:00. Astfel, vă rugăm încă o dată să vă prezentați la stadion din timp, pentru a evita aglomerația la porțile de acces!

Vă așteptăm alături de noi!”, a anunţat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

16:42

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

15:42

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat! Mesajul transmis de româncă

15:12

„Nebunul de pe tronul de aur” Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu”

14:37

Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor! Rezultate incredibile la meciurile puştilor de la Farul

14:30

PAOK – Malmo, LIVE SCORE, 20:30! Echipa lui Răzvan Lucescu ţineşte play-off-ul Champions League

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!” 6 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club
Citește și