Închide meniul
VIDEO

Vinicius, gol senzaţional în Manchester City – Real Madrid 4-3. Brazilianul a reuşit cursa sezonului în UEFA Champions League. Karim Benzema, panenka de poveste!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2022, 0:16

Vinicius, gol senzaţional în Manchester City – Real Madrid 4-3. Brazilianul a reuşit cursa sezonului în UEFA Champions League. Karim Benzema, panenka de poveste!

Vinicius şi Karim Benzema, goluri fabuloase în Manchester City - Real Madrid 4-3

Profimediaimages

Vinicius a reuşit un gol „extraterestru” în meciul Manchester City – Real Madrid, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Brazilianul a avut o cursă fabuloasă în minutul 55, la scorul de 3-1 pentru starurile lui Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 21 de ani a plecat din propria jumătate de teren şi nu a mai putut fi oprit de niciunul dintre jucătorii „cetăţenilor”. Vinicius l-a învins pe conaţionalul său, Ederson, şi a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului.

Vinicius, gol de poveste în Manchester City – Real Madrid

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI VINICIUS!

Dar ce golazo„, a fost mesajul transmis de Real Madrid pe contul de twitter.

Reclamă

Golazo Vinicius!„, au reacţionat imediat spaniolii de la As. La fel au titrat şi cei de la Marca.

Vinicius Jr. marchează un gol după o cursă solitară uimitoare pentru a-i apropia pe oaspeţi la 3-2, la doar două minute după ce Phil Foden a restabilit avantajul de două goluri pentru gazde, în semifinală„, au titrat englezii de la Daily Mail.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema a marcat din panenka

Karim Benzema, aflat la meciul 600 pentru Real Madrid, a marcat în minutul 33, printr-o voleu remarcabil. Totuşi, cel mai frumos gol l-a reuşit, surprinzător, din penalty.

Francezul l-a „răpus” pe Ederson printr-o panenka, în minutul 82. Execuţia golgheterului lui Ancelotti a fost una impecabilă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI BENZEMA DIN PANENKA!

A fost al 41-lea gol pentru Karim Benzma, în acest sezon, în tote competiţiile. Este o performanţă care a mai fost reuşită numai de Di Stefano, Puskas, Hugo Sanchez şi Cristiano Ronaldo.

Benzema, noul golgheter al UEFA Champions League

Karim Benzema este noul golgheter din Champions League. A ajuns la 14 goluri marcate în această ediţie a Ligii Campionilor. L-a depăşit astfel pe Robert Lewandowski, cel care nu mai are cum să îşi îmbunătăţească cifrele. Bayern a fost eliminată surprinzător de Villarreal.

Starul „galacticilor” trece prin cel mai bun moment din carieră. În ultimele două sezoane din UCL reuşise, în total, 11 goluri. Recordul său de goluri fusese reuşit în 2011-2012, când a punctat de şapte ori.

Reclamă

În numai 2 dintre ultimele 12 meciuri, din toate competiţiile, Benzema nu a marcat. A ratat să îşi treacî numele pe tabelă cu Granada (4-1) şi cu Real Sociedad (2-0). Real Madrid mai are nevoie de un singur punct pentru a fi, matematic, campioana Spaniei.

Cum s-a înscris în Manchester City – Real Madrid 4-3

Au marcat: De Bruyne ‘2, Gabriel Jesus ’11, Foden ’53, Silva ’74 / Benzema ’33, ’82 (p), Vinicius ’55.

1-0, min. 2: Kevin de Bruyne a marcat cu capul din plonjon, de la şapte metri, după o centrare a lui Mahrez;

2-0, min. 11: De Bruyne a pasat pe jos, de pe partea stângă, Gabriel Jesus a făcut o preluare spectaculoasă prin care a scăpat de Alaba şi a marcat cu un şut la colţul lung, de la şase metri;

2-1, min. 33: Ferlan Mendy a centrat de pe partea stângă, iar Benzema, aflat la meciul cu numărul 600 în tricolul Realului, a trimis din voleu balonul în plasă, de la 11 metri;

3-1, min. 53: Fernandinho a centrat de pe partea dreaptă, iar Foden, nemarcat, a înscris cu capul din şase metri;

3-2, min. 55: Vincius l-a păcălit pe Fernandinho şi a făcut o cursă irezisibilă de la jumătatea terenului, pe partea stângă, finalizată cu un şut din colţul careului de şase metri;

4-2, min. 74: Zincenko a fost faultat de Kroos în apropierea careului, Kovacs a lăsat foarte bine avantaj, mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a înscris cu un şut spectaculos, la vinclul „scurt”, de la 16 metri;

4-3, min. 83: Benzema a transformat lovitura de la 11 metri dictată după henţul comis de Laporte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și