Închide meniul

Manchester City – Real Madrid | Karim Benzema, performanţă „galactică” la meciul 600 pentru Real. Este golgheterul Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2022, 23:13 / Actualizat: 27 aprilie 2022, 1:32

Manchester City – Real Madrid | Karim Benzema, performanţă „galactică la meciul 600 pentru Real. Este golgheterul Champions League

Karim Benzema, performanţă "galactică" la meciul 600 pentru Real Madrid

Profimediaimages

Karim Benzema a marcat în meciul Manchester City – Real Madrid, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Golgheterul lui Carlo Ancelotti şi-a „salvat” echipa într-un moment în care trupa lui Pep Guardiola conducea cu 2-0 şi domina copios confruntarea arbitrată de Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin De Bruyne reuşise un gol şi un assist în numai 11 minute. Răspunsul celui mai în formă atacant din Europa nu s-a lăsat mult aşteptat. Benzema, aflat la meciul 600 în tricoul lui Real Madrid, a redus din diferenţă în minutul 33.

Karim Benzema, gol la meciul 600 pentru Real Madrid

UPDATE: Karim Benzema a reuşit „dubla”. A reuşit o execuţie fabuloasă în minutul 83. Francezul a înscris, din penalty, prin panenka!

VIDEO CU GOLUL PRIN PANENKA AL LUI BENZEMA!

În prima repriză, jucătorul de 34 de ani a transformat în gol centrarea lui Mendy. Benzema a reuşit o execuţie de senzaţie, cu care l-a învins pe Ederson.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU PRIMUL GOL AL LUI BENZEMA!

A fost al 41-lea gol pentru Karim Benzma, în acest sezon, în tote competiţiile. Este o performanţă care a mai fost reuşită numai de Di Stefano, Puskas, Hugo Sanchez şi Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Francezul a marcat al 5-lea său gol în cele 6 meciuri cu „cetăţenii”. Primul l-a reuşit cu aproape 10 ani în urmă, în septembrie 2012.

Benzema, noul golgheter al UEFA Champions League

Karim Benzema a ajuns la 14 goluri marcate în această ediţie a Ligii Campionilor. L-a depăşit astfel pe Robert Lewandowski, cel care nu mai are cum să îşi îmbunătăţească cifrele. Bayern a fost eliminată surprinzător de Villarreal.

Starul „galacticilor” trece prin cel mai bun moment din carieră. În ultimele două sezoane din UCL reuşise, în total, 11 goluri. Recordul său de goluri fusese reuşit în 2011-2012, când a punctat de şapte ori.

În numai 2 dintre ultimele 12 meciuri, din toate competiţiile, Benzema nu a marcat. A ratat să îşi treacî numele pe tabelă cu Granada (4-1) şi cu Real Sociedad (2-0). Real Madrid mai are nevoie de un singur punct pentru a fi, matematic, campioana Spaniei.

Kevin De Bruyne a avut nevoie de numai 93 de secunde pentru a marca

Kevin De Bruyne a scris istorie în Manchester City – Real Madrid, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Mijlocaşul belgian al liderului din Premier League a dat lovitura încă din startul meciului de pe Etihad Stadium.

Mijlocaşul de 30 de ani a avut nevoie de numai 93 de secunde pentru a înscrie în derby-ul fabulos din Ligă. Mahrez a reuşit o pasă de geniu şi l-a servit ideal pe De Bruyne, care nu l-a iertat pe Courtois, coechipierul său de la naţională.

A fost cel mai rapid gol înscris vreodată de City în UEFA Champions League. Kevin De Bruyne a „bătut” recordul stabilit de Stones, în 2017, împotriva lui Feyenoord (95 de secunde). A intrat astfel direct în istoria clubului.

Reclamă

Belgianul a fost de neoprit împotriva celei mai titrate echipe din istoria competiţiei stelelor. În minutul 11 a reuşit şi un assist pentru Gabriel Jesus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și