Închide meniul
EXCLUSIV

William Baeten, emoţionat după ce a marcat golul calificării pentru FCSB: „E cel mai frumos moment al carierei mele”

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2024, 23:58

Reclamă
William Baeten, emoţionat după ce a marcat golul calificării pentru FCSB: „E cel mai frumos moment al carierei mele

William Baeten, după ce a marcat golul calificării pentru FCSB în minutul 90: "E cel mai frumos moment al carierei mele"

William Baeten, după Maccabi - FCSB / Profimedia

William Baeten a fost emoţionat după ce a marcat golul calificării pentru FCSB în minutul 90 al duelului cu Maccabi Tel Aviv. Campioana României s-a impus cu 1-0 graţie golului marcat de belgian, în meciul care a fost transmis de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baeten a marcat astfel golul calificării în turul 3 preliminar UEFA Champions League, acolo unde FCSB o va întâlni pe Sparta Praga.

William Baeten, emoţionat după ce a marcat golul calificării pentru FCSB: „E cel mai frumos moment al carierei mele”

William Baeten, jucătorul transferat vara aceasta de la FCU Craiova, a marcat în minutul 90 primul său gol în tricoul roş-albaştrilor, fiind introdus la pauză.

La finalul partidei, Baeten şi-a găsit cu greu cuvintele şi a dezvăluit că este cel mai frumos moment al carierei sale. De asemenea, el a declarat că are mare încredere în şansele FCSB-ului de a trece de Sparta Praga:

„Wow. A fost o intrare pe cinste în repriza a doua. Sincer să fiu, în primele 5-10 minute eram epuizat când am intrat pe teren. Nu sunt încă la 100% din punct de vedere fizic, dar sunt foarte fericit că am putut să ajut echipa cu primul gol pentru FCSB, într-un meci atât de important.

Reclamă
Reclamă 4

E foarte dificil să descriu ce simt. Cu siguranţă este cel mai frumos moment al carierei mele de până acum. Cum am spus, e un gol foarte important, în ultimul minut. Sunt foarte fericit şi încă nu îmi vine să cred.

(n.r. A avut inspiraţie antrenorul?) Da, aşa se pare. Când intri pe teren şi dai gol, poţi să spui că da, dar am muncit ca o echipă şi de-asta ne-am calificat în turul următor.

Coechipierii m-au felicitat pentru primul meu gol aici. Muncesc din greu pentru a ajunge la un nivel ridicat. a fost o bucurie mare după meci şi sunt foarte fericit că am fost alături în aceste momente de coechipierii mei în aceste momente.

Reclamă

Bineînţeles. Orice echipă poate fi învinsă dacă muncim din greu şi avem un plan bun. Trebuie să mergem cu încredere, toată lumea e de bătut. Sunt plin de încredere”, a declarat William Baeten, în exclusivitate pentru Antena Sport.

William Baeten, salvatorul FCSB-ului în Champions League

Baeten a intrat la pauză în locul lui Alexandru Băluţă şi a dat golul victoriei în minutul 90. A fost primul său gol la FCSB.

Reuşita belgianului a venit după o fază reuşită de alţi doi jucători intraţi după pauză. Luis Phelipe a fost iniţiatorul atacului, iar Daniel Popa a centrat perfect pentru Baeten.

Baeten a ajuns la FCSB în această perioadă de mercato, de la FCU Craiova, echipă retrogradată în Liga a 2-a. Pentru această mutare, Gigi Becali a plătit suma de 300.000 de euro. De notat este că patronul campioanei a achiziționat doar 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a dezvăluit că, din informațiile sale, William Baeten are trecut în contractul cu FCSB un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Meciul Maccabi – FCSB a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

12:20

LIVE TEXTAUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și