Închide meniul
Video

William Baeten, salvatorul FCSB-ului în Champions League! Primul gol în tricoul roş-albaştrilor a fost unul de milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2024, 23:14

Reclamă

William Baeten, salvatorul FCSB-ului în Champions League

William Baeten, în tricoul FCSB-ului / Profimediaimages

William Baeten a fost salvatorul FCSB-ului în returul din turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League. Belgianul adus de la FCU Craiova a marcat un gol uriaş în poarta lui Maccabi Tel Aviv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul star al lui Adrian Mititelu a „spart gheaţa” în tricoul roş-albaştrilor cu o reuşită de milioane de euro pentru Gigi Becali. Baeten a ajutat-o pe FCSB să fie sigură de calificarea în grupele unei competiţii europene.

William Baeten, salvatorul FCSB-ului în Champions League

Baeten a intrat la pauză în locul lui Alexandru Băluţă şi a dat golul victoriei în minutul 90. A fost primul său gol la FCSB.

Reuşita belgianului a venit după o fază reuşită de alţi doi jucători intraţi după pauză. Luis Phelipe a fost iniţiatorul atacului, iar Daniel Popa a centrat perfect pentru Baeten.

Baeten a ajuns la FCSB în această perioadă de mercato, de la FCU Craiova, echipă retrogradată în Liga a 2-a. Pentru această mutare, Gigi Becali a plătit suma de 300.000 de euro. De notat este că patronul campioanei a achiziționat doar 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Reclamă
Reclamă 4

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a dezvăluit că, din informațiile sale, William Baeten are trecut în contractul cu FCSB un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Meciul Maccabi – FCSB a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Darius Olaru, umplut de sânge în Maccabi – FCSB

În minutul 16, căpitanul FCSB-ului a încercat să respingă o minge cu capul, moment în care a fost busculat de un adversar. A fost pus la pământ!

Reclamă

Addo l-a lovit din plin pe Olaru, iar internaţionalul român s-a umplut imediat de sânge pe faţă. Medicii au intrat pe teren în încercarea de a-i opri rapid sângerarea. Imaginile au fost greu de urmărit.

După mai multe momente de panică, mijlocaşul FCSB-ului a fost scos la marginea terenului şi a fost bandajat. Darius Olaru a revenit pe gazon după mai multe minute.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este jucător de bază pentru Elias Charalambous. În acest sezon, Olaru a înscris 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele cinci meciuri oficiale. În ediţia 2023-2024 a Ligii 1 a reuşit 15 goluri şi 5 assist-uri.

Echipele de start din Maccabi Tel Aviv – FCSB:

MACCABI: Mishpati – Nachmias, Shlomo, Asante, Davidzada – Do. Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Biton, Zahavi (cpt.), Addo

FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Stefănescu, Olaru, Băluţă – Miculescu

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:30

LIVE TEXTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş luptă ACUM pentru medalie, la Jocurile Olimpice! Alte trei echipaje din România, în finale

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

11:08

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”

11:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Emoţii uriaşe în finalele la canotaj şi gimnastică la Paris

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și