Închide meniul

Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 17:16

Reclamă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer

Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona

Xavi / Profimedia

Xavi a făcut un anunț important despre viitorul său la Barcelona! Tehnicianul echipei catalane a vorbit despre decizia sa, pe care a anunțat-o în urmă cu câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un moment în care catalanii aveau rezultate slabe pe linie, Xavi a anunțat că va pleca de la echipă. Totuși, lucrurile s-au schimbat acum, iar tehnicianul a vorbit, din nou, despre viitorul său.

Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona!

După anunțul cu privire la plecarea sa, jucătorii Barcelonei s-au mobilizat și au obținut rezultate importante, atât în campionat, cât și în Liga Campionilor.

În Europa, catalanii s-au impus în deplasare, scor 3-2, în prima manșă a dublei cu PSG, care contează pentru sferturile UEFA Champions League.

Totuși, Xavi a dezvăluit că nu va rămâne la Barcelona, indiferent de ce se va întâmpla până la finalul sezonului. Antrenorul a spus că decizia sa nu s-a schimbat și că mediul de la echipă a devenit mult mai calm.

Reclamă

„Nu se schimbă nimic. Dacă vrei să schimbi întrebarea (n.r. reporterul), ai timp… Acum cu decizia mea a fost mult mai mult calm mediul.

Suntem cu toții mai liniștiți, știind că am termen de valabilitate. Cred că a mers bine și de aceea suntem acolo unde suntem acum. Dacă nu, ar fi fost mai greu”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG – Barcelona 2-3

Antrenorul Xavi rămâne cu picioarele pe pământ, chiar dacă echipa sa a obținut o victorie uriașă în sferturile UEFA Champions League. Spaniolul a vorbit după PSG – Barcelona 2-3 și a avut și un anunț important despre viitorul său.

Reclamă 4 / 0/3

La conferința de presă, Xavi a dezvăluit că victoria de la Paris este una importantă, dar a menționat că PSG este în continuare favorită pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League.

„PSG este în continuare favorită, dar le-am redus șansele. Am presat bine. În general, sunt mândru. Este o mare victorie împotriva unuia dintre cele mai bune cluburi din lume. PSG presează, acumulează multă lume în zona de creaţie. Suntem la jumătatea drumului. Nu se schimbă nimic.

Sunt un fan mândru și fericit al Barcelonei, dar lupta nu s-a încheiat. E o victorie mare, dar urmează un meci dificil.

Momentan trebuie să ne bucurăm și să terminăm treaba. Duminică jucăm la Cadiz, iar apoi returul cu PSG”, a spus Xavi, citat de marca.com.

Prima manșă a sfertului dintre PSG și Barcelona a fost cu adevărat fabuloasă! S-au marcat goluri superbe, iar dramatismul a fost la cote alarmante. Duelul de la Paris s-a văzut în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și