Închide meniul

Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG – Barcelona 2-3: „Tot ei sunt favoriți!”. Anunț de ultim moment despre viitorul său

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 8:16

Reclamă
Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG – Barcelona 2-3: „Tot ei sunt favoriți!. Anunț de ultim moment despre viitorul său

Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG - Barcelona 2-3

Xavi / Profimedia

Antrenorul Xavi rămâne cu picioarele pe pământ, chiar dacă echipa sa a obținut o victorie uriașă în sferturile UEFA Champions League. Spaniolul a vorbit după PSG – Barcelona 2-3 și a avut și un anunț important despre viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima manșă a sfertului dintre PSG și Barcelona a fost cu adevărat fabuloasă! S-au marcat goluri superbe, iar dramatismul a fost la cote alarmante. Duelul de la Paris s-a văzut în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG – Barcelona 2-3

La conferința de presă, Xavi a dezvăluit că victoria de la Paris este una importantă, dar a menționat că PSG este în continuare favorită pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League.

Legat de viitorul său, antrenorul echipei catalane a dat de înțeles că decizia sa nu s-a schimbat și că va pleca de la echipa blaugrana, la finalul actualului sezon.

„PSG este în continuare favorită, dar le-am redus șansele. Am presat bine. În general, sunt mândru. Este o mare victorie împotriva unuia dintre cele mai bune cluburi din lume. PSG presează, acumulează multă lume în zona de creaţie. Suntem la jumătatea drumului. Nu se schimbă nimic.

Reclamă

Sunt un fan mândru și fericit al Barcelonei, dar lupta nu s-a încheiat. E o victorie mare, dar urmează un meci dificil.

Momentan trebuie să ne bucurăm și să terminăm treaba. Duminică jucăm la Cadiz, iar apoi returul cu PSG. (n.r. despre viitor) Nu se schimbă nimic!”, a spus Xavi, citat de marca.com.

Situație incredibilă după PSG – Barcelona 2-3

A fost o situație cu adevărat incredibilă după PSG – Barcelona 2-3! Oficialii celor două cluburi nu și-au lăsat jucătorii și antrenorii să meargă la interviu, iar motivul este unul incredibil.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de elconfidencial.com, jucătorii și antrenorii de la PSG și Barcelona nu au mers la interviu din cauza unei „glume” rasiste, făcute de un om din foatbal la postul de televiziune Movistar+.

Cel care a transmis mesajul uluitor a fost Mono Burgos, fost secund al lui Diego Simeone. Înainte de startul partidei de la Paris, acesta a spus că Lamine Yamal va ajunge cerșetor, în situația în care nu va juca bine.

„Dacă nu joacă bine, va ajunge la semafor (n.r. cerșetor)”, a transmis fostul secund.

Fanii fotbalului au catalogat imediat remarca acestuia drept una rasistă, iar o parte din aceștia au cerut ca Burgos să nu mai fie chemat niciodată la o emisiune.

După finalul partidei, argentinianul de 54 de ani și-a cerut imediat scuze, având în vedere că scandalul său a zguduit o seară fantastică de UEFA Champions League.

„Știu că mulți telespectatori se așteptau să vorbim cu cei de la Barca. Dar ei, cât și cei de la PSG, ne-au spus că nu vor face asta, deoarece sunt extrem de nervoși din cauza unui comentariu făcut în platoul nostru. Astfel, nu vom mai lua niciun interviu. Ghinionul nostru. Îmi cer scuze.

N-a fost un comentariu menit să rănească pe cineva. E un lucru care se spune în fotbal. Dacă cineva s-a simțit ofensat, îmi cer scuze public. N-a fost intenția mea. În ziua de azi, trebuie să ții cont de orice atunci când faci glume”, a spus Burgos, conform sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și