Închide meniul

Xavi, cu gândul la El Clasico după Barcelona – Şahtior 2-1! Reacţie clară despre jucătorii accidentaţi: „Toţi vor să joace!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 23:22

Reclamă
Xavi, cu gândul la El Clasico după Barcelona – Şahtior 2-1! Reacţie clară despre jucătorii accidentaţi: „Toţi vor să joace!

Xavi, cu gândul la El Clasico după Barcelona - Şahtior 2-1

Xavi, în timpul unui meci al Barcelonei/ Profimedia

Xavi este deja cu gândul la El Clasico, după ce Barcelona a învins-o cu 2-1 pe Şahtior. Managerul catalanilor a oferit declaraţii şi despre jucătorii accidentaţi, mărturisind că toţi aceştia vor să joace. În ciuda acestui fapt, Xavi nu va forţa pe nimeni pentru derby-ul cu rivala Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona îşi continua seria invincibilităţii în grupele Champions League. Catalanii au învins-o cu 2-1 pe Şahtior, după golurile lui Ferran Torres şi Fermin Lopez.

Xavi, cu gândul la El Clasico după Barcelona – Şahtior 2-1

Xavi a analizat victoria echipei sale cu Şahtior, şi a declarat că jucătorii săi trebuie să lase deoparte acest meci, şi să se concentreze pe derby-ul cu Real Madrid. Acesta a mai declarat că va fi important pentru grup dacă un jucător se va recupera după accidentare, din lista celor indisponibili, însă nu va forţa pe nimeni să joace în El Clasico.

Xavi i-a liniştit pe fanii catalani în privinţa lui Joao Felix. Portughezul a ieşit accidentat din duelul cu Şahtior, însă managerul catalanilor a dezvăluit că totul e sub control iar jucătorul va putea evolua în El Clasico.

„Vom fi 100% pentru El Clasico. Trebuie să ne odihnim şi să ne bucurăm de această victorie, după să o punem deoparte şi să ne focusăm pe derby. Sunt jucători cu multe minute în lot.

Reclamă

Va fi important pentru grup, atât mental, cât şi fizic, dacă vreun jucător se va recupera. Dar vom vedea. Nu vom forţa pe nimeni. Trebuie să fim 100%. Toţi vor să joace, sunt pozitivi, este un El Clasico. Va depinde de cum se vor simţi. Vor face totul pentru a juca sâmbătă.

Vom urmări să dominăm, şi cred că sâmbătă va fi esenţial să stăm bine şi în apărare. Acolo, Madrid te poate distruge. Trebuie să ne pregătim bine.

(N.r. despre Joao Felix) Nu este nicio accidentare. Este doar o umflătură la şold. Nu vor exista probleme ca el să nu joace sămbătă”, a declarat Xavi, conform marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Veşti bune pentru Barcelona! Robert Lewandowski ar putea evolua în „El Clasico”

Barcelona a primit veşti bune, după ce Robert Lewandowski ar putea evolua în „El Clasico”. Presa din Spania anunţă că starul polonez încă se recuperează, după accidentarea suferită în duelul cu Porto, însă ar putea fi luat în calcul de Xavi pentru derby-ul cu Real Madrid, programat pe 28 octombrie.

Conform Mundo Deportivo, Robert Lewandowski este pe drumul cel bun cu recuperarea, şi sunt şanse ca acesta să evolueze în „El Clasico”. Catalanii se confruntă cu probleme de lot în această perioadă, un alt titlar, Pedri, fiind şi el accidentat.

Xavi este încrezător că Robert Lewandowski se va recupera la timp pentru duelul cu Real Madrid. Managerul catalanilor este de părere că prezenţa atacantului polonez în duelul cu rivalii va aduce cu siguranţă un plus trupei blaugrana.

„Evoluțiile vor decide când revin Pedri și restul. Nu vom forța pe nimeni. Depinde doar de cum se simt. Robert (n.r. Robert Lewandowski) se simte bine.

Devine din ce în ce mai bun pe zi ce trece și se uită mereu înainte. El vrea să fie acolo (n.r. pentru ”El Clasico”). Este un lider. Să-l ai în echipă este minunat”, a declarat Xavi, conform sursei citate mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom llupta pnetru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor Vezi toate știrile
Citește și