Închide meniul

Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi

Publicat: 16 aprilie 2024, 23:35

Reclamă
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi

Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona - PSG

Xavi şi Istvan Kovacs / Capturi Digi Sport

Xavi a fost şi el eliminat de Istvan Kovacs, în repriza a doua a meciului dintre Barcelona şi PSG, când scorul era 2-1 pentru oaspeţi, în returul din sferturile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul şi-a ieşit din minţi după un fault dictat la mijlocul terenului, în minutul 56, şi a lovit cu piciorul într-un obiect care protejează o cameră de luat vederi aflat aproape de arbitrul de rezervă, Horaţiu Feşnic.

Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG

Apoi, Xavi a fost surprins înjurând înspre Istvan Kovacs, care nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe antrenorul gazdelor. Asta după ce, la pauza meciului, arbitrul român îi arătase roşu şi antrenorului secund al catalanilor.

Aceasta a fost a treia eliminare a lui Xavi de când se află la conducerea Barcelonei. Prima a venit chiar în prima etapă din La Liga, cu Getafe. În etapa a 29-a, el era trimis la cabine pentru două galbene în timpul partidei cu Atletico Madrid.

A fost o seară infernală pentru Istvan Kovacs, care a pornit cu eliminarea controversată a lui Araujo şi a roşul arătat lui Xavi, dar şi cu penalty-ul acordat pentru PSG, în urma căruia Kylian Mbappe a dus scorul la 3-1.

Reclamă

Istvan Kovacs, avertizat de Adrian Porumboiu

Culmea e că Istvan Kovacs fusese avertizat de Adrian Porumboiu înaintea acestui meci de foc din sferturile UEFA Champions League.

”Nota bene, a ajuns să arbitreze acolo, numai că trebuie să arbitreze la fel de bine și în campionatul intern. Stă la cel mai înalt nivel, cu șampanie de cea mai bună calitate și icre… dar în campionatul intern dă cu mucii în fasole.

Ce trebuie ca să fie mai înalt și mai frumos? Să fie serios și în campionatul intern. Orice arbitru visează să ajungă acolo. Dar presupune ca în campionatul intern să fie la fel”, a spus Adrian Porumboiu.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta este al şaselea meci arbitrat de Istvan Kovacs în această ediţie de Liga Campionilor, după Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior 5-3, toate din faza grupelor, şi Inter – Atletico Madrid 1-0, în turul optimilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și