Închide meniul

Situație incredibilă după PSG – Barcelona 2-3! Interviurile de la finalul meciului au fost boicotate. De la ce a pornit totul

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 8:00

Reclamă
Situație incredibilă după PSG – Barcelona 2-3! Interviurile de la finalul meciului au fost boicotate. De la ce a pornit totul

Situație incredibilă după PSG - Barcelona 2-3. Motivul pentru care jucătorii și antrenorii nu au mers la interviu.

PSG - Barcelona / Profimedia

A fost o situație cu adevărat incredibilă după PSG – Barcelona 2-3! Oficialii celor două cluburi nu și-au lăsat jucătorii și antrenorii să meargă la interviu, iar motivul este unul incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară plină de spectacol la Paris, cu goluri superbe marcate și evoluții de senzație ale jucătorilor. Totuși, acestea au fost umbrite la final de o decizie fără precedent în fotbalul mondial.

Situație incredibilă după PSG – Barcelona 2-3

Potrivit informațiilor oferite de elconfidencial.com, jucătorii și antrenorii de la PSG și Barcelona nu au mers la interviu din cauza unei „glume” rasiste, făcute de un om din foatbal la postul de televiziune Movistar+.

Cel care a transmis mesajul uluitor a fost Mono Burgos, fost secund al lui Diego Simeone. Înainte de startul partidei de la Paris, acesta a spus că Lamine Yamal va ajunge cerșetor, în situația în care nu va juca bine.

„Dacă nu joacă bine, va ajunge la semafor (n.r. cerșetor)”, a transmis fostul secund.

Reclamă

Fanii fotbalului au catalogat imediat remarca acestuia drept una rasistă, iar o parte din aceștia au cerut ca Burgos să nu mai fie chemat niciodată la o emisiune.

După finalul partidei, argentinianul de 54 de ani și-a cerut imediat scuze, având în vedere că scandalul său a zguduit o seară fantastică de UEFA Champions League.

„Știu că mulți telespectatori se așteptau să vorbim cu cei de la Barca. Dar ei, cât și cei de la PSG, ne-au spus că nu vor face asta, deoarece sunt extrem de nervoși din cauza unui comentariu făcut în platoul nostru. Astfel, nu vom mai lua niciun interviu. Ghinionul nostru. Îmi cer scuze.

Reclamă 4 / 0/3

N-a fost un comentariu menit să rănească pe cineva. E un lucru care se spune în fotbal. Dacă cineva s-a simțit ofensat, îmi cer scuze public. N-a fost intenția mea. În ziua de azi, trebuie să ții cont de orice atunci când faci glume”, a spus Burgos, conform sursei citate anterior.

Raphinha, seară de vis în UEFA Champions League

Raphinha a avut o seară de vis în UEFA Champions League. Brazilianul a fost autorul unei duble în meciul dintre PSG şi Barcelona, în manşa tur a sferturilor de finală UEFA Champions League.

Fostul jucător al lui Leeds United a deschis scorul în minutul 37, după care a restabilit egalitatea în minutul 62.

Nu doar că a reuşit să marcheze două goluri într-un sfert de finală în UEFA Champions League, dar Raphinha a marcat pe Parc des Princes primele goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei.

Transferat în vara anului 2022 de la Leeds, pentru 58 de milioane de euro, Raphinha evoluase în 10 meciuri în UEFA Champions League, fără să înscrie vreun gol.

Jucătorul cotat la 50 de milioane de euro în acest moment mai are 5 reuşite în La Liga şi o reuşită în Cupa Spaniei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și